torsdag 10. mars 2016

Gulvteppe soverom

Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser. Fine Gulvteppe til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Kjøp tepper med valgfrie mål. Oppgrader og sett prikken over i-en med et stort gulvteppe på soverommet. Det vil lune opp rommet, dempe akustikken samtidig som det er mykt og deilig å sette føttene på. Fortsatt brukes vegg-til-vegg-tepper på soverom. Men gullalderen var på 80-tallet.


Da valgte folk tepper nesten over hele huset. Konkurransen senket både pris og kvalitet.

Til slutt ble det solgt billig nålefilt til kroner for kvadratmeteren. Camilla har gjort, krever mot. Men så er det vel litt enklere å leke seg med ideer på soverommet , og som vi vet: den som intet våger, intet vinner! Tepper har flere gode egenskaper til soverommet , det demper lys, binder støv og ikke minst gir det en deilig og myk følelse. Og det beste av alt, det er veldig bra for astmatikere, da det finnes tepper som er antibakterielle.


Det er sunt for både for foreldre og barn, og gir en lun atmosfære på soverommet. Et sengeteppe har ikke bare den funksjonen at det holder støv borte fra sengen din, et sengeteppe tilfører også et trivelig. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. Vi har et stort utvalg av både vanlige tepper og håndlagde tepper.


På IKEA finner du tepper til alle rom. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. Naturlige materialer som bambus, egyptisk bomull og lin er mykt og deilig mot kroppen, og er særlig velegnet på soverommet på grunn av sine pustende og fuktabsorberende kvaliteter. For ikke å snakke om hvor innbydende det tar seg ut på sengen!


Live fra Høie er i lin og bomull.

Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris. Du er velkommen til å bestille! Et gulvteppe er en perfekt romdeler og du kan enkelt skape gode soner i åpne eller store rom. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Velg et teppe som passer inn i hjemmet og prøv nye farger eller materialer. Når du ønsker å endre soner eller fornye farger og følelse i rommet kan du enkelt kjøpe et nytt teppe. Frisk opp stuen din med et nytt gulvteppe – våre iøynefallende mønstre og livlige farger gir en ekstra boost, mens monokrome designs tilfører rommet struktur. Vi har også dørmatter i kokosfiber i mange ulike mønstre.


Her finner du et stort utvalg av. Teppeabo har et meget godt utvalg av vegg til vegg tepper, gulvtepper og håndknyttede tepper. Fra våre vegg til vegg tepper kan vi også lage et gulvteppe på akkurat de målene du ønsker. Tepper skaper både liv og varme i hjemmet ditt. Et rom med teppe vil føles mykere og mer harmonisk enn et rom uten.


Tepper er en perfekt romdeler og du kan enkelt skape forskjellige soner hvis du har åpen planløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg