onsdag 16. mars 2016

Søskenvogn bag og sportsdel

Kjøp søskenvogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Lave priser og rask levering!


Selger TFK søskenvogn sportsdeler og en bag Inkl regntrekk til en sportsdel og dobbelt regntrekk. Vognen er veldig enkel å kjøre. Både på asfalt, kjøpesentre og i byen.

Vært en knall god vogn for oss. Tekniske detaljer fra babybanden. Separate sammenleggbare kalesjer med vindu og lommer Lavprofildekk med aluminiumfelger Ergonomisk rygg med trinnløs regulering og seter. Gå tur med Skrållans dukkevogn.


Dukkevognen har en myk bærepose med håndtak som kan tas ut. Avtakbart trekk, sammenleggbar kalesje og handlekurv. Sammenleggbar ramme.


Får barn med rett under måneders mellomrom og må derfor ha en søskenvogn. Og gjerne en som er smal sånn at jeg kommer meg gjennom dører.

Denne modellen passer hvis du skal bruke vognen med en bag. Husk å kjøpe et regntrekk til sportsdelen også. Bugaboo sine vogner er i tillegg pappavennlige og ikke så dillete i designet.


Eneste dårlige er egentlig regntrekket og delvis myggnettingen som er veldig trange å få på. Her på Jollyroom har vi så klart sørget for å ha et bredt og godt utvalg av søskenvogner. Her har vi søskenvogner til enhver bruk: de nevnte trillene, hverdagsvognene og joggevognene – og ikke minst duovogner.


Duosøskenvognene er meget praktiske og funksjonelle, og dekker virkelig de aller fleste behov småbarnsfamilien har i hverdagen. Hvilken barnevogn passer best i Oslo´s bymiljø, og vilken gjør sig best i test i det barske terren på vestlandet? Emmaljunga Super Viking sportsdel , Lounge Black - Barnas Hu. Skriv din egen omtale.


Velg mellom sort eller hvit understell, kjøp til sportsdel og Super Nitro Bag da har du en barnevogn. TVILLINGVOGN OG SØSKENVOGN. Tvillinger eller søsken i ulik alder - vi har vognen som passer for deres barn!


TFK fås kjøpt i Norge hos Mimmis. Understell, bagdel og stoff til sportsdel. Dette er en gjennomtenkt modell med mange smarte løsninger.


Det er enkelt å heve og senke håndtaket slik at det passer din høyde, den er enkel å slå sammen og det er enkelt å skifte mellom bag og sportsdel. Jeg vil veldig gjerne ha en som man kan ha bag og sportsdel samtidig, og der bagen kan være vendt mot meg, uavhengig av hvilken vei den sportsdelen sitter.

Men det er jammen ikke lett, ikke alle beskriver dette like godt. Har kikket på finn. En praktisk søskenvogn gjør hverdagen betraktelig lettere. Vi er veldig stolte over å kunne tilby et bredt utvalg av de beste vognene på markedet, og når det kommer til de rette søskenvognene kan du velge fra merker som Bugaboo, Mountain Buggy, Brio og TFK. De har utfordret barnevogns markedet med sin innovative, allsidige og moderne design.


Bli den første som omtaler dette produktet. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg