tirsdag 15. mars 2016

Fjerne føflekk laser

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Jeg fikk anbefalt drammen laser klinikk av ei venninne, for fjerning av føflekker med laser , fjernet en del og det ble kjempe fine resultater, man kan nesten ikke se arrene i det hele tatt! Velkommen til føflekk kontroll! Norge er landet som har høyest antall personer med hudkreft, vi tar føflekker på alvor.


Våre leger vil undersøke føflekken får den evt fjernes med laser eller kirurgi.

Mange opplever at det blir stygge arr etter fjerning av føflekker med kirurgi. Vi på SaitS medisinske har høy kunnskap og lang erfaring med bruk av laserbehandling. Laser til å fjerne føflekker gir mindre arr og anbefales spesielt til ansikt. I tillegg fjerner vi vorter, fibromer og andre utvekster.


Om du tenker på brystvorten så blir det nok litt mer vanskelig å fjerne den. Men laser er ingne bra metode for å fjerne føflekker. Det er mange grunner til det. Her er noen grunner: 1.

En føflekk skal alltid sjekkes av patologer etter fjerning, om det er antydninger til farlige saker og ting, eller om den er helt godartet. Er det mulig å fjerne føflekker med laser ? Har to små føflekker i ansiktet som jeg gjerne vil fjerne med laser. Har fjernet en føflekk kirurgisk, og der ble det er arr, arr som er større enn føflekken var. Noen som eventuelt vet hvor jeg kan få dette gjort?


Fjerning av føflekk kan gjøres av kosmetiske årsaker eller ved føflekkreft. Før inngrepet gis det lokalbedøvelse som kan svi noen sekunder. Etter det kirurgiske inngrepet bør man unngå direkte kontakt med vann 1-dager. Dusjplaster kan brukes. Føflekker og hudutvekster fjernes ofte med laser.


Vi fjerner jevne føflekker, klumper i huden og andre utvekster. Er man usikker på om en føflekk er i orden eller ikke, avstår vi fra laserbehandling. I så tilfelle må det fjernes kirurgisk. Det kan være lurt å fjerne mistenkelige føflekker i god tid før solsesongen.


For et best mulig kosmetisk resultat, skal eventuelle arr ikke utsettes for solen før det har gått noen måneder. Forebygging av føflekkreft. Det viktigste du kan gjøre for å forebygge føflekkreft er å sørge for god solbeskyttelse og unngå bruk av solarium.


Oslo Hudlegesenter har kort ventetid til hudlege for fjerning av føflekker.

Hvis du ønsker konsultasjon eller ønsker å fjerne en føflekk eller andre utvekster, så bestiller du raskt og enkelt time på nett! På denne siden kan du lese mer om hva de ulike metodene innebærer, og deres respektive fordeler og ulemper. Hvilke type laser benyttes? Ved fjerning av føflekk med laser benytter man gjerne kraftigere lasere enn det som benyttes i annen kosmetisk behandling. Ofte benytter man en såkalt ablativ COlaser.


Som ved frysebehandling bør man ikke fjerne føflekker med laser dersom man har den minste mistanke om føflekkreft. Det finnes to måter å fjerne vorter og føflekker på, enten ved frysing eller ved kirurgisk fjerning. Hvordan virker CO2- laser ? Ved COlaserbehandling fjernes all hud fra overflaten og ned til lærhuden, og dette etterfølges av en periode med sår og rød hud.


For best resultat etter fjerning av en føflekk bør såret holdes åpent og luftig. Sårkrem brukes 2-ganger daglig i 7-dager. Dette gjør at såret gror fort og arrdannelse minskes. Sårkremen bør tørkes bort innen timer etter påføring med en tørr bomullspinne. Fastlegen din kan henvise deg til fjerning av føflekk på sykehus hvis det er uavklart om det er en godartet eller ondartet føflekk.


Når du er henvist for operasjon av føflekk og det er uvisst om det er en godartet eller ondartet føflekk , vil kirurgen fjerne den med god margin. Hvis man ønsker å fjerne mange føflekker samtidig vil man få ytterligere rabatt. Ved klinikken treffer du hyggelige og engasjerte sykepleiere som har spesialisert seg på ulike behandlinger innen kosmetisk dermatologi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg