mandag 14. mars 2016

Luftsmerter kjerringråd

Kanskje er det din baby eller et barn som sliter med luftsmerter ? Les mer om luftsmerter. Plages du med oppblåsthet? Det kan ha flere åsaker, men oppblåsthet kan også komme av kostholdet og spisevaner.


Luftsmerter - kjerringråd. Alle har i hvert fall i større eller mindre grad opplevd problemet. Et kjerringråd mot luft i magen er rett og slett å spise mandler. Mandler hjelper på syreoverskud men har også vist seg å være gunstig ved luft i magen for enkelte. Tygg tre til fire mandler godt og svelg ned.


Opplever du smerter i magen som kommer takvis - med lindring mellom takene - kalles dette knipsmerter, eller luftsmerter. En betydelig mengde vann er nødvendig for at kroppen skal klare å holde seg hydrert og kvitte seg med overflødig vann. Ekspertene anbefaler at vi drikker minst liter om dagen, og dette vil også hjelpe mot forstoppelse, som er en annen årsak til oppblåst mage. Disse smertene kan opptre hvor som helst i magen, og de kan raskt endre lokalisasjon. Du kan også oppleve press i magen.


Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt. Når luftsmerter oppstår i øvre, venstre del av bukhulen, kan de mistolkes som å komme fra hjertet. Det kommer av at det dannes gass i magen under fordøyelsen av den maten vi spiser. Noen opplever å få mer luft i magen ved graviditet. Når man er gravid skjer det en rekke forandringer i kroppen som kan føre til at man får vondt og luft i magen.


Den største årsaken til luftsmerter er svelging av luft når du spiser og drikker. Dette gjelder spesielt hvis du spiser maten for raskt, eller svelger den ned med mye væske, sier han. Ved forstoppelse eller hvis man selv hindrer kroppen å kvitte seg med luften, kan man få luftsmerter og knip eller en følelse av å være oppblåst i magen. Magesmerter og mageknip - kjerringråd.


Pepper er en urt som har blitt brukt som både krydder og medisin i lang tid. I antikken ble pepper blant annet brukt til medisin mot magesmerter. Vondt i magen kan ha mange årsaker og kan være symptomer på noe mer alvorlig. Endelig en rynkekrem som virker. MIDLER MOT LUFTSMERTER.


Minifom kaps 200mg - 1stk. Dulcogas gran 125mg. Jeg har også vært max forstoppet i tillegg til syke luftsmerter. Fåes kjøpt på apoteket, og går fint an å ta for gravide.


Kolikksmerter og luft i magen kan være vondt og plagsomt, men det finnes hjelp i følge et gammelt kjerringråd. Lag avkok av karve. Sil teen og drikk den. Et annet tips er å legge seg på ryggen på gulvet når man har luftsmerter i. Noen som har tips mot kraftige luftsmerter øverst i magen (på en ikke-gravid)? Miriam Wicklund har gitt ut flere bøker med kjerringråd.


Det er en kjent sak at karve tar bort luftsmerter hos voksne. Karve er et godt og velkjent råd mot luft i magen. Hjelper det å helle innpå med vann? Det gjør fryktelig vondt, litt til-og-fra.


Luftsmerter kjerringråd

Vi har alle til tider problemer med luft i magen. Jeg er så utrolig plaget med oppblåst mage, og begynner å bli fryktelig lei av dette, har du noen konkrete tips å komme med? Føler ikke nødvendigvis at det er luft som må ut, mer som at hele systemet bare er blåst opp.


Dette gjør at jeg stort sett alltid går i store klær, ofte er anspent og nå i det siste har det faktisk ødelagt en god del for sex-livet. Forebygging av luftsmerter. Spis mindre av matvarer som gir deg luft i magen. Spis rolig og uten å snakke samtidig – mange sluker luft når de spiser og snakker på samme tid.


Spis heller ofte og mindre, enn sjelden og mye. Hold deg i bevegelse etter inntak av måltid – dette gir fordøyelsessystemet gode arbeidsbetingelser. Jeg er en ellers frisk jente på år som de siste mnd har vært plaget med ekstremt mye luft i magen.


Dette fører til at jeg promper ekstremt mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg