fredag 18. mars 2016

Hund glefser etter barn

Har en liten hund som glefser etter alle barn. Dette har skjedd flere ganger, og nå skjedde det mens jeg hadde besøk. Barnet lager veldig voldsomme bevegelser, skriker og løper rundt.


Samboeren min ble irritert når jeg i. Han er usikker på dem, og visert tydelig når de nærmer seg at han ikke ønsker kontakt, ved å bruke vanlige dempende og avstandssøkende signaler.

Barn forstår selvsagt ikke slike signaler, og kommer de for nær tyr hunden til meget sterke signaler som knurring og glefsing. Han har også glefser etter meg og mellomste ungen da vi klappet han på ryggen da han presset seg mot oss en gang vi satt i sofaen. Tenkte vi skulle klappe han forsiktig så ungen skulle se at hunden var snill og vi skulle være snille å klappe han - så snur han seg og glefser mot oss etter at vi har klappet han en stund.


Dersom hunden igjen glefser , eller den knurrer så sier du ikke noe, bare helt rolig tar den med vekk fra ungen og til plassen sin. Inntil videre skal du sørge for at kontakten mellom barn og hund blir så lite som hunden ønsker, og på en måte som er god for hunden. ALDRI Greit at hunder glefser etter og knurrer til barn. Hadde ikke latt mine barn være ved en slik hund.


Vi har to barn på og år og to hunder på og år.

Du skal ikke la deg besnære av en hunds utseende. En familie med små barn bør velge en hund som minst mulig snapper eller glefser etter barna når leken blir vilter. Vanligvis er små og middelsstore hunder rolige, medgjørlige og har et jevnt temperament.


Småbarnsfamiliens hund børe være lett å være herre over og ikke omvendt. Mattilsynet ønsker ikke å skremme familier til å unngå hunder , men oppfordrer foreldre og hundefolk til å lære barn gode kjøreregler. Det er også en god ide å la barn møte trygge hunder i kontrollerte former, slik at de kan øve på hvordan de bør te seg. Gå ikke bort til en hund som står bundet alene.


Så å holde en hund intil seg i en stress-situasjon er ikke alltid så lurt, instinktene kan slå inn. Dere må altså prøve en annen strategi. Hva med å være med hunden i et annet rom når det kommer besøk, og gjøre en rolig aktivitet som å søke etter godbiter, eller få noe godt å gnage på.


Hunden min glefser etter barn. Det er ingenting som automatisk tilsier at en hund som er redd for andre hunder , vil være redd for barn. Det kommer an på jobben man har gjort for å lære hunden at barn er ok, og jobben man har gjort med å lære barnet hvordan man oppfører seg rundt hunder. Rabatten legges til automatisk. Lynrask hjemlevering av hundemat.


Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund.

Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok! Let adgang til klinikken fra motorvej. Stoler aldri 1 på hund og barn uansett, men helt uakseptabelt at hunden skal Være oppi barna når den glefser. Syns ikke du overragerer.


En stor hund kan gjøre mye skade på et barn i løpet av kort tid. Ja jeg mener at det aldri er greit at en hund glefser etter barn , har hatt hunder selv hele livet, vokst opp på kennel, og med tre dyrleger i nær familie. Selv har vi jakthunder, og har hatt både dachs, schæfer (opptil flere), vorsteher, samoje lapphund og golden retriever.


Det skal alltid forhindres av voksne mennesker, fortrinnsvis vedkommende som har ansvar for hunden. Og hvis en hund faktisk biter, er det alltid en voksen som har sviktet, slik som eieren har i dette tilfellet. Det er aldri hundens skyl aldri barnets skyld.


For mens både barn og hunder har moralsk status, er ingen av dem moralske aktører. Jeg kjøpte meg ei år gammel yorkshire terrier for noen dager siden. Veldig grei og trivelig hund. Hun er litt skeptisk på enkelte ting,men dette er noe som kommer til å gå over.


Men hun har en veldig stygg uvane, og det er at hun rett og slett glefser etter meg når jeg prøver å ta fra henne ting. En hund krever mye, og det er viktig at hverken den eller barna føler seg tilsidesatt. En hund som biter en annen hund , har et problem med denne typen hund.


Det viktigste du kan gjøre for å gi barna dine en trygg oppvekst med hund , er å sette deg inn i hundens signaler, og formidle dem videre til barna dine. En hund sier nemlig veldig mye uten at det kommer en eneste lyd. På den måten vil han etter hvert ikke se dere som en trussel om dere nærmer dere ham når han har noe han setter pris på. Konflikt avler konflikt, også i relasjonen mellom hund og menneske.


Les gjerne Kulturkollisjonen mellom hund og menneske av Jean Donaldsson. En aggressiv hund gir ikke nødvendigvis noen tegn før den plutselig glefser , til forskjell fra en usikker hund. Jeg håper dere finner ut av det!


Når hunden velger å angripe istedet for å stikke av når den er løs, og kanskje attpå til bryter seg ut for å få til det, da anses den for de fleste som farlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg