tirsdag 1. mars 2016

Kristiansand dyrepark hotell

I Thon Hotels strekker vi oss lenger for å gjøre en god dag enda bedre for deg. Eksklusive rabatter og fordeler. Få alle fordeler fra første stund. Finn det tilbudet som passer deg. Bestill nå og spar penger.


Test ut vår prisbelønnede frokost.

Reserver ditt Hotell nært Dyreparken, Kjevik. Bekreftelsen kommer med en gang. Alltid lave priser. Dyreparken Hotell er et familiehotell i særklasse, tilrettelagt på barnas premisser.


Hotellet ligger kun meter fra Dyreparkens hovedinngang. Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten i score.


NYHET: Vi åpner Dyreparken en time før for våre boende gjester i alle helger fra mai til august, og alle hverdager i skoleferien. Det finnes ett hotell som ligger like ved parken og noen som ligger et par kilometer unna.

Disse er begge i mellomsjiktet i pris og har fått glimrende gjesteanmeldelser. Dersom du leter etter billige hoteller ved Kristiansand Dyrepark , kan det være lurt å bo litt lengre vekk fra parken – i Kristiansand sentrum. Hoteller i nærheten av Dyreparken, Kristiansand : Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i nærheten av Dyreparken på Tripadvisor.


Hotell Kristiansand Dyrepark Hoteller nær Kristiansand Dyrepark. Her finner du en oversikt over hotell og andre overnattingssteder nær Kristiansand Dyrepark. Scandics hotell i Kristiansand har perfekt beliggenhet ved bystranda.


Ideelt for barnefamilier. Scandic Sørlandet er landsdelens største konferansehotell. Vi rettelegger for alt av små dagsmøter til større landsmøter og konferanser. Prisdryss til Thon Hotels.


Hos oss betaler du ikke mer enn du skal for hotell i Kristiansand. Vi har samlet alle de store reisesidene i et søk som gjør at de konkurrerer om å gi deg den beste prisen på hotell. Der er det godt over 3forretninger og butikker. Med prisgaranti på alle hotell ved Kristiansand Dyrepark er du alltid garantert den beste prisen. Dyreparken og Badelandet.


Dyreparken i Kristiansand og det tilhørende Badelandet har over en million besøkende årlig og er landets største familieattraksjon! Q– midt i Kvadraturen. Hotel Qtilbyr flotte store rom i 2.

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og annerledes hotell , med supersentral beliggenhet midt i Kristiansand , bare 2meter fra stasjonen. Her får du fine rom, treningsrom åpen døgnet rundt og moderne konferanselokaler. Vi er et kontantfritt hotell. Thon Hotel Kristiansand er et moderne sentrumshotell som ligger i Markensgate, byens gågate med gode shoppingmuligheter.


Det er kort vei fra hotellet til Kilden teater- og konserthus, restauranter, museum, konsertscener og andre opplevelser i Kristiansand. Se Kristiansand hoteller på kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg