onsdag 2. mars 2016

Geniale kattenavn

Katt er Norges mest populære kjæledyr, og i dag finnes det rundt 700. Alle katter fortjener å ha et navn. Kattenavn etter personlighet I likhet med mennesker, har alle katter sin egen personlighet.


Derfor kan man gi katten et kattenavn etter personlighet mens den er kattunge, som vil passe for resten av livet. Kattenavn hunn Her finner du en samling med gode hunnkattnavn (hvorav flesteparten er kattenavn norske). Vet du om noen katte navn som burde vært med i oversikten, hadde vi vært takknemlig om du hadde sendt oss en mail med ditt navneforslag til katt. Find det perfekte kattenavn.


Det er en stor beslutning, hvad du skal kalde den lille nye pelsbeboer, for du kommer formentlig til at have den tæt inde på livet i lang tid. Katte er kærlige væsener, og du skal derfor finde et navn, du synes matcher den kat, du har fået. Vi har for dager siden blitt de stolte eiere av en liten kattunge. En utrolig søt liten tass.


Hun er helt sort, og veldig kjærlig og leken. Vi klarer ikke å bestemme oss for hva den skal hete. Jeg syns jo at den skal ha et navn. Er det noen som har noen geniale forslag? Syns det er vanskelig.


Hjemme har vi hatt katter. De mest brugte kattenavne i Danmark Hvad skal katten hedde? Her er en samlet liste over de mest brugte kattenavne i Danmark i dag, det er en lang liste og kan bruges til inspiration når familiens nye kat skal døbes.


Gode ideer når katten skal have navn. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Men okay, jeg er også lidt speciel når det kommer til dyrenavne. At det så senere har udviklet sig til at mitten bliver kaldt for både grydelåg og stegepande, er jo ikke min skyld!


Heyy alle i skønne folk. Jeg er temlig tom for navne og ka ikke rigtig finde et god navn såå her kommer i ind på banen. Husk mig Anbefales ikke på delte eller offentlige computere. Har du glemt din adgangskode? Nå, så er tiden åbenbart inde til at få sig en lille pelsklump.


Var på besøg derhjemme ved de gamle, og de havde lige fået en killing, en norsk skovkat, og for helvede da hvor var den cool! Derfor snupper jeg snart en anden killing, fra samme kuld måske. Var ved at omkomme af grin da jeg læste dit indlæg!


Bettina(Amarillo) Synes godt om 0. Sidney Lee og Holger Bech Nielsen diskuterer bl. Genialos sendes den 26. Det blir prat om mat, sorte hull, nerdete kattenavn ,. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka.


Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg