tirsdag 15. mars 2016

Klp forsikring gjennom jobb

Våre spesialister skreddersyr forsikringer for din jobb. Be om tilbud på forsikring! Gi oss noen få opplysninger her. Kom raskt tilbake til jobb. Helseforsikring til arbeidstakere!

Les mer om kollektive forsikringer her! Finn din drømmejobb i dag. Yrkesskadeforsikring er en lovpålagt forsikring som gir deg rett til erstatning for skader og sykdom som oppstår på arbeidet. Som ansatt i offentlig sektor er du også dekket på reise til og fra jobb. Gruppelivsforsikring og individuell fortsettelsesforsikring.


Du har forsikring gjennom jobben din Du og kollegaene dine er godt forsikret i KLP gjennom arbeidsgiveren din. Du er forsikret om du blir skadet på jobb (yrkesskade- og ulykkesforsikring) eller dør (gruppelivsforsikring).

Meld fra om skaden til din arbeidsgiver. Din arbeidsgiver undersøker om de har tegnet forsikring for skader som skjer på vei til eller fra jobb. Hvis arbeidsgiveren din har tegnet slik forsikring og du har hatt utgifter, ber du arbeidsgiveren din om å logge seg inn på Kundeside og sende deg en link for videre utfylling av skademeldingsskjema. Jobb i KLP KLP er Norges største pensjonsselskap og håndterer pensjon, bank, forsikring og fondsparing for over 900. Med et sterkt fokus på å beskytte vårt samfunn og miljø, tar KLP en sterk stilling som en aktør som påvirker med sine investeringer.


Søk etter nye Klp forsikring - jobber. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 15.


Kommunal Landspensjonskasse ( KLP ) tilbyr forsikringer til alle som har jobb med pensjon i KLP , samt til ikke-medlemmer. Er du medlem får du alle av KLPs produkter til rabattert medlemspris. Det var flere små kommuner over hele landet som startet KLP , akkurat som et spleiselag. I dag er de Norges største pensjonsselskaper.


KLP er å kunne ta vare på deg, familien din og tingene deres. Vi ønsker å ta vare på deg og dine, og tingene du eier. Har du jobb med pensjon i KLP , får du alle forsikringer hos oss til en pris bare medlemmer kan glede seg over.

Ikke-medlemmer kan også kjøpe forsikringer hos oss, men til en høyere pris. Svært mange er forsikret gjennom jobben. De har betydning både for hvor mye du må spare, og hvor mye forsikring du må kjøpe selv. Når du skal vurdere sparebehovet til pensjonsalderen og hvilket forsikringsbehovet du har, må du skaffe deg en oversikt over hva du har på jobben. Hvis ikke risikerer du å overforsikre deg.


Forsikret gjennom jobben - hvilke forsikringer har jeg? Når du er ansatt i en virksomhet har du har et sett med forsikringer som dekkes av arbeidsgiveren. Dette varierer fra den lovpålagte yrkesskadeforsikringen og en tjenestepensjonsforsikring, til frivillige dekninger knyttet til helse, reiser, sykdom og ulykker.


Bytt til forsikring gjennom LOfavør. I KLP Eiendom finner du ingeniører, økonomer og meglere som arbeider sammen. Mange av våre ansatte har lang fartstid i selskapet, som gir god grobunn for kunnskapsdeling.


En stilling i KLP gir deg karrieremuligheter internt i konsernet, i tillegg til muligheter for utdanning og kursing. De fleste har pensjons- og forsikringsdekninger gjennom jobben , men få vet hva de har - og enda mindre hva de har krav på. Pensjon og forsikring er et univers med mange alternativer, og det kan være krevende å få en fullgod oversikt. KLP forsikring har tapt seg, vært fornøyd med de i mange år, men etter at de forandrer vilkår på forsikring jeg har hatt der i flere år, så må jeg vurdere å flytte til ett annet forsikringsselskap. Har hatt alle mine forsikringer der, i flere år.


KLP har noe i underkant av 1. KLP Skadeforsking har hovedkontor i Oslo, sammen med resten av KLP -konsernet, og administrerende direktør Tore Tenold er norsk. Du kan søke boliglån i KLP og bruke lånekalkulatoren for å se hvor mye du må betale i måneden for ulike lånebeløp og nedbetalingstid. Sykdom påvirker ofte privatøkonomien i form av reduserte inntekter og økte utgifter.


Oversikt over din økonomiske situasjon, både nå og i fremtiden, kan bidra til forutsigbarhet og trygghet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg