onsdag 2. mars 2016

Muffins oppskrift tine

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Muffins er alltid populært, og her har du oppskriften på en enkel variant fylt med deilig vaniljekrem. Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag!


Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode. Av denne oppskriften blir det muffins. Kremosttoppingen lager du rett før du får besøk og brer godt over de gode småkakene.

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Forskjellen mellom cupcakes og muffins er at muffins er et bakverk i porsjonsform, mens cupcake er en kake i porsjonsform.


Oppskrift på cupcakes med ostekrem gir ca. Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode.


Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins , som er SUPERRASKE å lage.

Pynt med melisglasur. Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare! Du kan tilsette smak etter ønske.


Jeg laget gulrot muffins etter din oppskrift i går og de blei veldig gode. Hakket noen mandler og hadde i tilslutt (det er en vane jeg har, hakker noen mandler eller nøtter i nesten all bakst). Jeg bruker også Odelia norsk kaldpresset rapsolje for baking den er ikke så fet som mange av de andre, mine muffins blei myke og saftige.


Endelig en rynkekrem som virker. Våre beste oppskrifter på muffins og spennende cupcakes til alle anledninger, samt lyse og grove scones. Hopp til hovedinnhold.


Denne grunnoppskriften gir deg cirka muffins og kan tilsettes det du har lyst på for å lage dine favorittmuffins. Alt fra blåbær og revet sitronskall, til sjokoladebiter og peanøttsmør gjør seg godt i muffinsene. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette.


Det finnes svært mange smaksvarianter på muffins , bare ta en titt på alle oppskriftene nedenfor. Det går til og med an å lage salte muffins med ost og skinke à la pizza! Størst er variasjonen for søte muffins. Logg inn for å lagre oppskrifter og skrive kommentarer.


Saftige og gode muffins laget med kefir.

Brukernavn eller e-post Passord. Rør smør og sukker hvitt. Sikt hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med appelsinjus eller melk.


Pizzamuffins er en enkel smårett som passer godt som matpakke, turmat eller som en del av et større måltid. De kan også fryses, og tas opp igjen etter behov. Vil du lage mørke muffins kan du tilsette gram kakao i deigen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg