onsdag 23. mars 2016

Hemsedal skisenter

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Midt i mellom Oslo - Bergen og Jotunheimen - Hardangervidda med kun en times kjøring til fjordene.


Alpin og langrenn om vinteren og fjellturer, sti- og utforsykling, fluefiske om vinteren. Skandinavias største alpindestinasjoner, med fjell som minner om steder mye lenger syd i Europa.

Hemsedal - Fjella Kaller - råest på ski og fjell! Alle leilighetene i bygget har vestvendt utsikt mot mektige fjell og gode solforhold. Løypetilbudet er variert med bakker for alle nivå, perfekt for venner og familier på ski i lag. Her finnes nedfarter og heiser. Skisenteret er meget familievennlig med en liten barnepark for de minste ved siden av barnebakken.


Myrkdalen ligg i Voss Kommune, berre to små timar frå Bergen. Her er Vestlandet sitt største skisenter – med familievenlege bakkar, løyper i alle vanskegradar, parkar, skicross-løyper og herleg off-piste terreng. Pga dette så kommer dessverre ikke Hovdenexpressen og.

Det regner og blåser. Velkommen til Kongsberg Skisenter - I hjertet av sølvgruvene. Se åpningstider, førerapport og info her. Skianlegg og alpinanlegg. Skarslia Ski og Akesenter I Skarslia Ski- og Akesenter finner du Norges lengste kjelketrekkbakke.


Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre! Solheisen har nedfarter og heiser. Spåtind skisenter er et meget flott lekested.


Både til barn og voksne barn! En av mest snøsikre stedet i landet ligger ferdig til å ble kjørt. Oslo Skisenter på Grefsenkollen er det mest sentrale skisenteret i Oslo. Familievennlig, panoramautsikt og kun min fra Sinsenkrysset!


Er du på utkikk etter den optimale skiferien? VELKOMMEN TIL GARDS. Som utendørsentusiaster, elskere av høyfjellet og ivrige skikjørere tør vi påstå at dette er Norges ultimate sted for ski- og fjellfolk.


Skiheisen ligger bare 1meter unna, og fra skianlegget kommer du rett tilbake til Fýri.

I Veraheisen og Tobiasheisen er det fremdeles bra forhold. Disse heisene er åpne fra kl. Bjorli Skisenter har nedfarter med total lengde på 19.


Oslo Vinterpark ligger på toppen av Holmenkollen, bare minutter fra Oslo sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg