tirsdag 22. mars 2016

Innbilt svangerskap graviditetstest

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Rask levering og dagers returrett.


Opptjen BonusCash på over 7brands!

Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Innbilt svangerskap er svært sjelden. Gjennom år med undersøkelser av gravide, har jeg kun sett dette tre-fire ganger.


Normalt har en kvinne med innbilt svangerskap alle svangerskapssymptomer. Hun kjenner til og med fosterbevegelser. I historien kjenner vi til flere kvinner beskrevet av Hippokrates i 3f.

Maria I av Englan eller Maria den blodige, som man tror led av denne tilstanden, og den berømte “Anna O,” beskrevet av Sigmund Freud. En annen tilstand som ikke er innbilt , men som er et slags falskt svangerskap , har dne medisinske betegnelsen blæremola. Da blir livmorhulen fylt opp av drueklase-liknende vev, og ikke noe foster.


Blæremola er en morkake som dannes uten at det finnes levende foster i livmoren. Den er ikke assosiert med sykdommer i reproduksjonsorganene, og har ingen betydning for hvorfruktbar tispen er. Fornektelse eller innbilt graviditet. En studie fant at kvinner som nektet sin graviditet representerte bare av alle kvinner.


Det finnes ikke spesifikke årsaker som fører til et innbilt svangerskap hos kjæledyr. Det man vet er at hunner som aldri har født, vil være mer utsatt for å lide av dette fenomenet. For å kunne forstå litt om hvordan et slikt innbilt svangerskap utarter seg, er man nødt til å snakke om hvordan reproduksjon hos pattedyr faktisk foregår.


Med tanke på tråden om gravid uten å vite det selv, begynte jeg å tenke på de som har innbilt svangerskap. Har aldri hørt noen som har hatt det, men hørt at det går an. Vet at dyr har dette fenomenet, og hormonene raser, det produserers morsmelt osv. Noen som har noen erfaringer eller har hørt no.


Man regner med at så mange som prosent av alle tisper rammes av innbilt drektighet. Etter løpetid gjennomgår alle tisper som ikke er drektige såkalt innbilt drektighet.

Hormonene progesteron og prolaktin antas å spille en avgjørende rolle. Ca av tispene som ikke er sterilisert blir innbilt etter løpeti hvor hardt de er rammet av denne tilstanden varierer. Symptomene kommer gjerne i denne perioden 3-uker etter løpetid. Snoodig lege du har må jeg si. Som jeg sa tidligere så tar jeg ikke noen ny test når jeg har fått ul neste uke og må betale for den, da venter jeg heller.


En ting å merke seg med: Tisper som får innbilt svangerskap får det igjen etter neste løpetid. Det finnes også bivirkninger med skinndrektighet: De kan få brystbetennelse, så hold godt øye med pattene (se etter harde, røde og varme patter)! Hvis dette utvikler seg kan tispa bli veldig syk og få feber.


Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid. Et sterkt ønske om å være gravi kan til og med føre til at man får en voksende mage – og et såkalt innbilt svangerskap. Skinndrektighet eller innbilt svangerskap hos hunder er en psykisk tilstand (en hormonell ubalanse) som kan være arvelig belastet og inntreffer etter løpetid. Tilstanden, som ikke klassifiseres som en sykdom, kalles av og til også fantomsvangerskap. Men innbilt svangerskap er en alvorlig psykisk lidelse der en.


Babyverden Forum Har noen hrt om innbilt svangerskap hos mennesker. Hvis man fr innbilt svangerskap , hvor langt kan det g da, mister. P en og halv uke har jeg gtt opp nesten 2kilo, og sist jeg var hos.


De fleste tisper får melk et par dager før fødsel, men alt fra uke før til samme dag som fødselen er normalt. Tisper med innbilt svangerskap kan også få melk i juret. De siste - dagene før fødsel vil livmoren synke ned slik at buken får pæreform, samt at kjønnsåpningen hovner opp og blir myk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg