søndag 6. mars 2016

Ting vi husker fra 80 tallet

Underholdning ting bare de som vokste opp på - tallet kan kjenne seg igjen i Hockeysveis, A-ha, langpannepizza og skoledagbøker. Det skulle være gøy på - tallet , og det tar vi et tilbakeblikk på. Det er mange ting fra - tallet som gjør at vi husker det som det var i går. Dette gjelder alt fra musikken til vi hørte på til bilene vi kjørte. Men deter så mange gode minner fra disse årstallene.


Forrige uke skrev vi saken ting du husker fra - tallet , og selv om listen inneholdt en god del ting og duppeditter, kom det inn mange forslag som vi ikke hadde med.

Jeg jobber for Side2. Type: På skolen brukte læreren overhead-projektor, og det tok alltid sykt lang tid å stille inn fokus og snu plastarket riktig vei og Alle fastfood-retter som. Slik husker vi - tallet. Mange husker gjerne disse fra 70- og - tallet.


Ting vi elsket med 90- tallet. Her er noen av tingene vi husker best fra det. Ta Taras test og finn ut hvor mye du egentlig husker av det som skjedde på 70- tallet. En TV som gir hjemmet det beste fra to verdener.


En solid gjennomgang av tiåret finner du under testene.

Hvilken -tallshelt er du? Sett deg inn i en pastellfarget boble. For deg som vokste opp på 90- tallet er det flere ting vi husker spesielt godt. Husker du disse lekene? Vi har forsøkt å samle noen av dem.


Familieliv har gjort et hopp tilbake i tid og hentet frem noen gamle favoritter fra det glade 70- tallet , det fargerike - tallet og 90- tallet som for mange. Vi oppsummerer de største hitene, nyhetene og filmene for hvert år. Tilbake til - tallet.


For oss som ønsker og mimre litt om tallet. Vi som husker tallet. Musikk, klær, nyheter, lokale band o. Under har vi samlet ting du husker dersom du også var så heldig å få vokse opp på 90- tallet.


Vi husker det var så krise når disse begynte å gå tomme for blekk. Hva husker dere best fra - tallet ? Og ingen ting annet. Artikler fra forsiden.


HUSKER NESTEN INGENTING: Ambjørnsen sier i podkasten at han nesten ikke husker noen ting fra - tallet. TV-pause - Ordene vi kommer tilbake etter disse meldingene.

De viktigste faktaene fra - tallet. Bla gjennom galleriet og se hvor mange du husker. Som barn av - tallet vokste jeg opp med filmer og serier fra dette tiåret pluss alt som var populært tiåret før det. Etter den standard man har på rekruttskolen.


På spørsmål om hvorfor - tallet aldri slipper helt tak i motebildet, mener Heldal at det henger sammen med den smått vulgære stilen: – Vi liker å se tilbake på den gangen verden fikk farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg