torsdag 17. mars 2016

Quiz med svaralternativer

En quiz på spørsmål, der du har fire svaralternativer per spørsmål, gir deg nærmest null sjanse for å få alle svarene korrekt ved ren gjetting. Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv. Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne.


Denne quizen har spørsmålene nummerert nedover og med svarene i kursiv. Går du helt nederst på siden, så finner du en link du kan følge for å kopiere den ut. Lett blanding quiz som kategori kan bli brukt i de fleste anledninger og har et vidt spekter av tema. Uansett om det er familieunderholdning eller med venner blir det en slager.


En quiz med spørsmål i kategorien lett blanding for de yngste. Her får du testet deg i historie quiz. Vanskelighetsgraden ligger ca midt på treet.


Quiz med svaralternativer

Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer! Quiz i kategorien kultur. Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv. Dette spiselige produktet inntas gjerne mens man ser film, og kjøper du det på samme sted som du ser filmen, kan det koste godt over 5kroner per kilo.


Bak den første døren gjemmer det seg en falluke som ender i en sjakt fylt med giftige slanger. Bak den andre døren, ti ville løver som ikke har spist på et år. Bak den tredje og siste døren, er gulvet fylt med dødelige miner som går av ved den minste berøring. Hvilken dør ville du gått inn gjennom hvis du måtte velge? Sjekk også siden med kategorier for våre quiz spørsmål og svar.


Mange morsomme spørsmål og svar. Siden kategorien alle er en blanding av alle våre emner, så kan du helt sikkert finne en quiz som passer for deg om du har litt tid til overs eller bare har lyst til å teste din viten om noe spesielt. Hva med spørsmål om vin og vinproduksjon?


Sendes direkte til din e-post i både ebok (PDF) og i excel som er kategorisert, er søkbar og har kilder. Her kan du få en blanding av spørsmål rundt billedkunst, arkitektur, verdenskulturer, filosofi, museer, religion og mytologi. Leter du etter morsomme quiz -spørsmål og svar? Da har du kommet til riktig sted.


Her gir vi deg morsomme quiz -spørsmål som garantert får frem latteren. Hva er tyngre, et tonn med gull eller et tonn med sølv? Scroll ned for svar.


Den populære naturattraksjonen Trolltunga ligger i samme kommune som denne byen (som heter det samme som kommunen). Kommunen har lange industritradisjoner. En båt med tre fedre og tre sønner seiler fra kaia. Når de kommer tilbake er det kun fire i båten.


Det er fire generasjoner av samme familie i båten, en liten gutt, hans far, farfar og oldefar. Trenger morsomme forslag til en quiz. Kanskje noen spørsmål som går på noe annet enn de vanlige årstallspørsmålene. Blir veldig takknemlig for forslag. Har søkt rundt, fordi jeg regner med det finnes masse tråder om dette fra før, men jeg er tydeligvis for evneveik til å finne det, så blir.


Her finner du fleip eller fakta spørsmål og svar. Det er spørsmål om blandt annet kroppen, dyr, internet med mye mer! Den er i utgangspunktet for alle, men det er noen barn som vil slite med enkelte spørsmål. Det er gratis å bruke Kahoot, og det er kun du som skal lage en quiz som må registrere deg.


Deltagerne trenger hverken å registrere seg eller å installere noen app for å være med på moroa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg