onsdag 2. mars 2016

Nuk smokk str 0

Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag!


Finn nuk smokk str 0. Kjøp NUK smokk hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Du finner også andre Spise og drikke baby produkter fra NUK hos Lekmer. Det ekstra flate forstykke minsker presset mot kjeven og fortennene, fordi det skaper plass til barnets tunge. Se beste pris på Nuk Genius Silikon, Str.


Les tester og omtaler før du kjøper. Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder. Genius er en ekstra myk smokk som minimerer trykket på kjeve og tenner. Skjold: Copolyester. NIP er en ventilsmokk, dette betyr at når smokken brukes så presses luften ut av smokken.


Den leveres med en hygenisk beskyttelseshette. Babyartikler fra NUK finner du på Jollyroom. Her i Nordens største online-utvalg til barn og baby finner du naturligvis NUKs fortreffelige produkter.


Her har vi NUK tåteflasker, smokker og brystpumper, akkurat som vi har NUK barnematberedere, pulverdosere og febertermometer for barn! Gjennom årene har mange barn hatt Nuk smokk lateks som kommer i mange forskjellige utførelser og modeller, alle like sikre, myke og bekvemme for barnet. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Nuk smokk str 0

Utvalg av smokker hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer!


NUK Freestyle er en ventilsmokk, som betyr at barnet presser luften ut av smokken når den blir brukt. Ordre blir normaltsett sendt ut neste virkedag. Den gir maksimalt med plass til at tungen kan bevege seg fritt, samt har den naturlige ortodontiske formen som etterligner mammas bryst ved amming for en sunn utvikling. Navnesmokker blir sendt til trykkeriet neste virkedag og sendt ut så fort de er ferdig produsert (1-dager).


Classic er en ventilsmokk, dette betyr at når smokken brukes så presses luften ut av smokken. Nuk Smokk med ortodontisk form og anatomisk skjold som gjør at barnet får naturlig og riktig utvikling av kjeven - Ortodontisk form. Anatomisk riktig utformet munnskjold med en flat knapp. Den tynne halsen reduserer presset på kjevene og senere tennene, noe som reduserer risikoen for feilstilling av tennene.


Boks som kan brukes til oppbevaring eller til sterilisering. Om barnet er urolig eller har vanskeligheter med å falle til ro på kveldene, kan smokken gi en trygg følelse for barnet. Bruk gjerne smokklenke for å unngå at smokken faller i bakken og husk sterilisering før første gangs bruk og jevnlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg