torsdag 24. mars 2016

Sort varmedress

Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang. Varmedress Alta Størrelse år. Dressen er vann- og vindavvisende. Dette er vår nye modell som er oppgradert med mobil-lomme, innvendige lommer til kneputer og utstyrt med fleecekrage for økt komfort.


Gir god bevegelighet og er godt egnet for aktivitet på iskalde dager.

Solid vinterkjeledress i 1 vannavstøtende polyester. Refleksbånd foran og bak samt varselgul overdel gjør at du blir godt synlig. Snølås nederst på bena og vanntette glidelåser.


Nort Adventure varmedress. Slitesterk, teknisk og funksjonell dress med fiberfyll. Avtagbar hette med snortrekk.


For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies.

Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Klær og sport - Obs: Smarthandel. Nettbutikk og butikk for den kvalitetsbevisste forbruker av jobb- og fritidsklær. Du finner oss på Jekta Storsenter og på nett! Vi tilbyr gratis frakt.


Søk etter varmedress på Kelkoo. Sammenlign tilbud på varmedress fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. CCM senior varmedress er laget med høy tetthet og vannavstøtende YKK glidelås. En overall, ofte referert til som snekkerbukse, er et plagg som opprinnelig ble brukt som beskyttende tøy under arbei da de sørget for at man ikke ble for skitten samt at de var svært komfortable å ha på. Vinterfôret kjeledress med lett vannavvisende slitesterkt polyesterstoff.


Utstyrt med avtakbar hette med snøring, glidelås nederst, snølås i ermer og ben samt reflekser. Traktorpikene designer helårs arbeidsklær for kvinner. Bukser, jakker, dresser, gravidklær og barneklær. Helly Hansen Workwear Netthandel.


Velkommen til Proffklær AS og vår webshop løsning for yrkesklær, arbeidsklær, arbeidstøy, verneutstyr og profilbekledning.

Europris har alltid et godt utvalg klær og sko. Vi har gummistøvler, regntøy, sokker, undertøy til store og små. Se også på utvalget av garn. Vinterkjeledress med avtagbar hjelmhette med strammemulighet og fleece i kragen.


ID-kortholder, belte og 2-veis glidelås i front. En flott thermodress med god passform som trosser vær og vind! I svært mykt og behagelig vann- og vindavvisende materiale fra tyske Top Reiter.


Sort med refleksdetaljer på armer og ben, logotrykk og refleksstriper foran og bak. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg.


Kullenes kjeledress er vår mest vanntette og slitesterke heldress til ungdom. I tillegg til å tilfredsstille brukernes behov, må en rekke av våre arbeidsklær sertifiseres som personlig verneutstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg