mandag 21. mars 2016

Pedagogiske apper for barn 2018

Alt fra Dragonbox er bra, og her får barna bryne seg på regneoppgaver i et interaktivt og lekent miljø. Det pedagogiske og det visuelle grunnlaget er kvalitetssikret. NB: Dragonbox har også apper for eldre barn , og har også nylig sluppet et sjakkspill i samarbeid med Magnus Carlsen. Det finnes et svimlende antall av apper til mobil og nettbrett.


Noen oser av kvalitet og kan gi barn timevis med læring og lek. Andre er skuffende og mangler en pedagogisk baktanke som virkelig legger til rette for barns bruk.

Han mener foreldre bør ha en finger med i spillet, og være bevisst hvilke apper barna deres bruker. Barn er individuelle. Waterhouse tror ikke at å lære via apper er problematisk.


Dette er eksempler på gode verktøy som gir en god læreeffekt. Vi ønsker deg lykke til med å sjekke disse sidene og ikke minst finne andre sider med program og materiell som kan brukes i arbeidet med både barn og voksne. Under listen finner du forslag til apper organisert i tema og med søkeord for å finne mer.


Vi har plukket ut de beste pedagogiske , underholdende og kreative appene for barn , hvorav noen av appene er gratis. Språkprofessoren anbefaler: lærerike apper for barn. Sandvik, og forteller at appen benyttes i flere barnehager.

På tide å fornye appene, slik at barna kan finne seg noen nye favoritter? I denne artikkelen har vi samlet apper , og listen viser et tilfeldig utvalg av populære apper hos barn. Informasjonen om appene er oppdatert. Nettbrett apper til Windows håper vi på å få til etterhvert. Vi håper flere, kanskje du også, kan hjelpe oss å utvide denne lista, og gjøre den enda bedre.


Send gjerne mail om tips, både flere gode apper og bedre beskrivelser. Dersom mer av den tiden blir brukt på lære- apper og pedagogiske spill, kan spillingen bli både morsom og utviklende. Høyere bevissthet rundt valg av apper er bra. Vi er opptatt av at folk skal bruke mobilen fornuftig. Det er jo helt supert at barna leker seg til læring, sier markedsdirektør Albert ArliiOneCall.


Trygg Trafikk har flere andre gratis apper for barn ,. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Det handler om barnehagepersonalets pedagogiske , faglige og teknologiske kompetanse. Det er derfor viktig at en tester ut og utforsker litt av mulighetene med en app før en tar den i bruk – eller aller helst sammen med barna. LES OGSÅ: Apper for barn 2-år.

App om matkunnskap Lær med Jacober en norsk iPad app som skal øke barnas bevissthet, interesse og kunnskap om mat og matens opprinnelse. I denne appen får barna møte gutten Jacob som lærer dem sammenhengen mellom mat, dyr og mennesker. Forbedrer læringsresultater for barn med særskilte opplæringsbehov over hele verden. Appene brukes både aleine men også i kom­bi­nasjon med hveran­dre, mer om apper for barn i tidliger inn­legg her på bloggen.


Eksem­pler på apper til ynger­er barn , Sound Touch, Con­fet­ti, Talk­ing Carl, Si det Zoe. Her deler hun sine beste tips. For de yngste – Det er vanskelig. Deltakerforutsetninger er de ulike kulturelle, sosiale, fysiske og psykiske forutsetningene som barn og voksne møter med i situasjonen.


Et barn med nedsatt funksjonsevne har andre forutsetninger enn et barn uten nedsatt funksjonsevne. Arbeidsmetoder er en beskrivelse av hvordan du helt konkret vil gjennomføre aktiviteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg