torsdag 24. mars 2016

Billige middager for familie

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men.

Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Matblogger Gundas ukemeny er full av knallgode oppskrifter som metter en familie på fire til en billig penge. Det er bare én ting å si: Nam!


Ukemenyer er en genial måte å sørge for sunn, hjemmelaget mat hver dag, uten å sprenge husholdningsbudsjettet. Du kommer simpelthen ikke unna planlegging hvis du vil spise billig. Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager.


Enkel, god og billig middag.

Eg veit mange av dere lesere er prega av tidsklemma og at middagen ofte kan vere en utfordring. Vi har trålet intenett rundt, og funnet billige middager fra flinke matbloggere som vi synes ser skikkelig fristende ut. Så neste gang matbudsjettet er litt stramt, kan du kanskje teste en av disse billige middagene ? Her på bloggen finnes oppskrifter i ulike prisklasser, selv om alle kan gå under begrepet billig middag. For deg som kunne tenke deg en virkelig rimelig uke, tenkte jeg å gi et forslag til en ukemeny du kan prøve. Denne menyen kommer på 4kroner for hele uken.


I hvert fall om du går i en billig butikk og velger rimeligste versjon av. Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen. Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken. Nå er det lenge siden det er kommet nye oppskrifter på bloggen, på tide å få publisert noen flere. Sommerferien er over - og å finne på enkle og billige hverdagsmiddager er en evig utfordring.


Dette er en enkel middag , som er rask å lage og har få ingredienser. Kombinasjonen er god! Et godt valg for en travel dag. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Billig , kjapt og enkelt!

Jeg antar at mange studenter tenker likt nå også: mye mat til lav pris. Og så er det jo kjekt om det smaker skikkelig godt også. Her kommer noen forslag fra meg! Husk at alle oppskriftene her er beregnet til personer, så skal du lage middag bare til deg, må du redusere alle målene.


Vi har satt sammen noen nye oppskrifter for deg som har det litt travelt i hverdagen, men som ikke vil la det gå på bekostning av gode, sunne og næringsrike middager – hele uka. Sjekk ut våre oppskrifter under! Du kan også hente vårt nye oppskriftshefte med masse oppskrifter til hverdagen gratis i alle våre butikker. Lyst til å bli mer inspirert på kjøkkenet? I FORM gir deg sunne tips til nydelige, lette retter til frokost, lunsj og middag , samt oppskrifter på mellommåltider når du bare er sugen på noe.


Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig ! Da blir pastamåltidet straks sunt og godt for hele familien , også gir jo grønnsakene mye smak. Espen Schøning Lie.


Dra dette ikonet ned i den grå kalenderlinjen nederst på siden. Her er oversikten over alle middagene du har planlagt. Klikk på “handlelapp” oppe til høyre for å generere innkjøpsliste til dine valgte oppskrifter.


Middagsplanleggeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg