torsdag 17. mars 2016

Sjuve fleskepannekaker

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Det er ikke alle som er gamle nok til å huske fleskepannekaker.


Den retten er fra en svunnen tid. Men, siden svinekjøtt aldri er billigere enn etter jul, så har du en gyllen mulighet til å teste denne klassikeren ut nå. Mandag - fleskepannekaker. Fleskepannekaker er definitivt en nær slektning av den du finner i videoen.


Tirsdag - chicken tikka. Vi gjør et kraftig, kulinarisk byks fra gårsdagen. Jeg blir alltid overrerasket over hvor godt barn liker krydret mat. Denne oppskriften er superenkel. Testens dyreste baccon.


Dette kunne passet i fleskepannekaker. Best Pris - Bacon med svor. Litt slapt bacon som var vanskelig å steke sprøtt, fordi det avga mye.


Tusenvis av deilige og enkle matoppskrifter fra Norges største matnettsted klikk. For en uke dette skal bli! Hørte jeg bestemor? Jeg har møtt overraskende mye motstand og hån for min svakhet.


Jeg er vant til denslags, også når jeg lanserer ertesuppe med kokt svineknoke eller fleskepannekaker til middag får jeg det samme, uforstående ansiktsutrykket i respons). Om du ikke har smakt det er på tide å utfordre seg selv og kanelen. OPPSKRIFT PÅ FLESKEPANNEKAKER : Det er like umoderne som det er digg.


En nostalgisk onsdag blir det om du serverer fleskepannekaker. Da må du få tak i lettsaltet flesk i butikken. Da kan du heller bruke bacon. Stek flesk (eller bacon) og hell over pannekakerøra. Skal du gjøre det skikkelig, serverer du med sirup.


En knallgod kinesiskinspirert kyllingwok, som fort blir en gjenganger på kjøkkenet! Dagbladet): En år gammel estlender ble lørdag kveld stoppet av en UP-patrulje på Epå vei mot Oslo, like sør for fylkesgrensa mellom Oslo og Akershus. Utforsk denne tavlen til a_oolsen på Pinterest: Annemat.


Se flere ideer om Oppskrifter, Mat og Sunne muffins.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg