torsdag 24. mars 2016

Spikertelt 15m2

Brandal 3SKRÅTAK 15m2. Komplett med undelagspapp på tak og og kraftig fundamentramme med gulvbjelkene innfelt for å spare høyde og forenkle oppsettingen. Store 2-lags slagvinduer med lufteposisjon og plastbelagte vannbrett. Du kan selv bestemme størrelsen, plassering av vinduer og dører, og vi lager hytta etter dine. Vi produserer og leverer spikertelt i størrelsen fra 15mtil 17mi element eller som pre-cut.


Har du andre ønsker om størrelse ta kontakt. Send oss gjerne en e-post med Deres ønsker, og vi vil gi Dere et tilbud og skisse av Dere modell. Vegger, gulv og tak kan isoleres med Low-E trimmet. Skjøter tapes med spesialtapen. Fordelen med Low-E er tynnere vegger og dermed større inneplass, viktig i et spikertelt på 15m2.


Gulv isoleres på undersiden av gulvbjelkene. Noen skøytetak så er du i alpinbakken. Langrennsskiene kan du spenne på deg på utsiden av døren.


Campingplassen har et stort, moderne og flott sanitæranlegg som også har vaskemaskin og oppvaskmaskin. Det er gangavstand til. Isolert tak, gulv og vegger (cm). Ferdig med tak og takrenner.


Magnor , Tirsdag 05. Mestercamp-teltet-selv? Vinterpris på Byggesett i perioden 01. Dette står på Lægeret Fritidssenter på Golsfjellet. Registrert Dato: Tirsdag 15.


Bilder er av aktuelle spikertelt. Kjøp anneks og boder hos Hytter For Alle. Skal være vegg mot campingvogn med åpning inn til vogndør. Vi levere over hele landet.


Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak. Dette er en komplisert og langdryg affære. Men plan- og bygningsloven § 20-ledd gir hjemmel for ved forskrift å unnta mindre tiltak fra byggesaksbehandling. Med et IKEA-kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Langveien inntil vognen skal være kled med innedør dør til campingvognen. Teltet skal ikke overstige 15m, målt utvendig, eksklusive eventuell uisolert bod eller vindfang, og holde minimum brannavstand.


Spikerthytte 15m- uskedalen. Takk for henvendelsen vedr. Vedlagt følger ulike forslag samt prisoversikt. VI LEVERER HÅNDLAFTEDE STAVLAFT-RAMMER, SOM BYGGESETT FOR SELVBYGGERE. Pris avhentet lager inkl.


Går du med planer om oppføring av anneks, redskapsbod eller carport på hytta til våren eller sommeren, så er tiden inne for å bestille nå. Ta kontakt med oss, så legger vi inn leveringstidspunkt som passer best for deg. Se under hva leveransebeskrivelsen inneholder. Eksempel på anneks på 10m2.


Leverandør av Lysthus, boder og anneks samt grillhytter. Våre anneks lages på vår fabrikk i Sverige og holder en høy kvalitet beregnet for Skandinaviske forhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg