tirsdag 10. april 2018

Pergotime tvillinger

Pergotime tvillingar kan det vara något? Erfaringer med pergotime ! Sannolikheten att du får tvillingar är allstå gånger större än normalt. Hur du går vidare och ökar din chans att bli gravid. DET er ikke det jeg spør om.


Jeg spør om noen har fått tvillinger etter å ha brukt pergotime , ikke om tvillingene har blitt til pga det. Har lest flere innlegg der noen har fått tvillinger etter å ha tatt både enkel og dobbel dose pergo. Fra hvilken dag i hvor lang syklus tok du pergotime og hva er din alder? Prøver å finne ut av hvor stor sjans det er for dette.


Hei, Vi fikk tvillinger etter at jeg tok pergotime. Men vi vet jo ikke om det like gjerne kunne ha skjedd uten pillene da. Det har nå kommet såpass mange studier som trekker i samme retning, at det bør opplyses om at vedvarende (ikke engangsbruk) bruk av paracetamol i svangerskapet kan øke sannsynligheten for at barnet får ADHD.


OR (odds ratio) i den siste studien er 2. Hei, Har akkurat funnet ut at jeg er gravid. Jeg har gått på pergo siden desember. Har eggløsning av meg selv, men fikk pergo for å få et lite push. Jeg kjenner eggløsning tydelig. Vet når egget slipper, og også hvilke side jeg har eggløsning på.


Denne mnd kjente jeg imidlertid eggløsning på begg. Ultralyden tok to timer. Først fant legen tre babyer. Etter minutter fikk vi vite at det var én til der inne, sier Christine smilende.


Verken hun eller Kenneth har tvillinger i familien. Mit system skulle lige genstartes som min gynækolog så fint udtrykte det, idet jeg ikke havde ægløsning overhovedet. Jeg var på pergotime enkelt gang og min gynækolog fulgte mig nøje med scanning m. Dessverre opplyser du ikke din alder, for med alderen er det større risiko for tvillinger , også helt uten behandling.


Med pergotime er risikoen 8- mens den normalt er litt under. Det at du har modne egg på BEGGE sider sier ikke så mye, du kan også få modning av flere egg på samme side. Hei alle sammen Jeg er helt ny her inne så dette er mitt første innlegg Jeg er akkurat ferdig med min første pergotimekur etter års prøving - gleder meg veldig men vil ikke ha for høye forvetninger så jeg prøver å være så rolig jeg kan, men det er ikke like lett hehe Min samboer har blitt sjekket og resultatene var fine, men han har ganske få i forholdt til det som er vanlig. Normalt sker din ägglossning cirka veckor före din nästa menstruation.


Hva om pergotime ikke fungerer, hva vil neste steg være da? Aner ikke hva det kommer av, men det må da være blodtrykksfall eller. Hva skyldes blødningen som kommer alt for tidlig?


Hva er sjangsen for tvillinger om man klarer å bli gravid med dobbel kur? Noen med tvillinger ? Hvor mange her inne har blitt gravide ved hjelp av pergotime ? Jag hade ätit pergotime i ett år i somras och nu väntar jag tvillingar. Saknar du något här, skicka gärna ett mail och berätta vad!


Sjansen for tvillinger øker fra én av 1til én av 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg