tirsdag 24. april 2018

Utdrikningslag bergen mann

Rask levering og fast frakt. Mengder av kule dingser. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Super bilferie i Bergen med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Bestill online og spar opptil ! Utdrikningslag i Bergen. Click edit button to change this text.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec. Våre medarbeidere tar deg med på trygge og miljøvennlige aktiviteter i natur og by!


Nedenfor ser du vårt utvalg av aktiviteter som passer godt til utdrikningslag. Det er også mulig å sette sammen individuelle aktiviteter etter ønske, for å skape en skreddersydd kombinasjon til ditt utdrikningslag. For mer informasjon om de spesifikke aktivitetene, ta kontakt med oss på mail, telefon eller fyll ut kontaktsjema til høyre. I forbindelse med utdrikningslag jeg arrangerer er jeg på leting etter en mannlig aktmodell eller bare en mann som synes det kan være gøy å stå naken foran glade jenter.


Er det noen her som vet om noen jeg kan kontakte, eller hvor jeg kan lete? All hjelp tas imot med stor takk! De blir nok lurt av Alvøen Kunst, ingen vet hvem akt modellen er.


Vi maler et morsomt bilde til den kommende brud! Denne pakken er ganske lik til alternativ bortsett i fra at her blir det akt tegning av levende aktmodell, mann eller kvinne. Vi bidrar med at det lages en konkurranse av beste akt tegning med en liten premie som evt.


Opplev et legendarisk utdrikningslag sammen med oss i Pissup! Kjør go-karts, spill paintball, tråkk rundt mens dere heller innpå med en ølsykkel og deretter kan dere dra på en vill runde og oppleve utelivet - alt dette kommer til å sørge for at den siste helgen som fri mann vil bli helt uforglemmelig! Også kjent som erteposespillet.


Dette spillet er ukjent for det fleste, men er utrolig gøy. Dette er et typisk spill som kan spilles i fra sommerfest, vennefest, bursdagfest, bryllup, utdrikningslag o. Samboeren min skal planlegge et utdrikningslag for en mann på 3 men han sliter litt med å komme på noe bra. Strippere blir ikke aktuelt, det synes de alle er for harry. Det må helst være relativt rimelig, da de fleste som skal delta fremdeles er student.


Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Boblefotball er en perfekt aktivitet for utdrikningslag ! Dere får muligheten til å styre musikken selv, og om ønsket kan vår fotograf ta bilder av dere så dere kan skape varige minner! Hos oss får dere en latterfylt time med mye sprett og moro. I skinnende sol er det fantastisk å se Bergen fra sjøveien og i regn og vind er det helt rått å leke på bølgene.


Hver tur er unik med både god stemning, fart, historier og et opplegg som passer alle og enhver, om det er firmatur, guttegjengen på tur eller jentene på utdrikningslag , - Ja, anledningene og mulighetene er mange! Teambuilding som alle kan være med på Skal dere ha utdrikningslag i Bergen eller Hordaland? Vi tilbyr teambuildingsøvelser og aktiviteter som legger til rette for det. Ofte er ikke alle i et utdrikningslag like godt kjent. Jeg hadde utdrikningslag for mndr sider i Bergen , og vi dro på Studio 7b og spilte inn tre sanger på cd.


Skulle også hoppe i fallskjerm fra Ulriken (paragliding), men det var for mye vind. Etterpå dro vi hjem til en venninne og spiste god mat og drakk ) Jeg koste meg gløgg ihjel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg