mandag 30. april 2018

Jotun senses bomull

Jotun senses bomull

En pudderrosa farge med lunhet og varme. Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt. En gulaktig hvit tone. Velger du SENS får du ikke bare vakre farger, men du tar også et bevisst valg om å velge det beste for din egen helse og innemiljø. Få tips til hvordan du skaper lune, trygge og vakre hverdagsrom.


Perfekt til barnerommet. Har du små barn i huset føles det trygt å vite at SENS maling ikke inneholder løsemidler og ikke avgir skadelig avdamping. Nordic Living – En nøye sammensatt fargepalett.


Bruker du disse fargene sammen er du sikret et vakkert resultat! For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! Tidløs fungerer til både Egghvit og. I stedet for Misty Shadow i stue, entre, trappoppgang og gang i 3. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Oppleves som lun og varm i tonen. Ferdigmalte detaljer har ofte hvitfargen Bomull ,. Jotun Senses som tilstøtende rom? Denne livsstilen handler om. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Det er viktig at fargene passer sammen, spesielt når de er synlig fra samme rom.


Jotun senses bomull

Fine duse farger til. Nå har SENS tatt enda et steg videre. Stadig flere sliter med Astma- og allergiplager.


I Norge får hvert 5. Soveromsveggene er malt med LADY Balance - Senses , sengegavlen med LADY Supreme Finish Matt - Senses og benken med LADY Supreme Finish Halvblank - Lys Antikk. Vi eksperimenterer For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. Det finnes mange ulike hvitfarger. Hvilken nyanse av hvit du velger, er med på å påvirke fasadefargen din.


Visste du forresten at Jotun har lansert en ny malingstype, spesialutviklet for hvite hus? Dette er en gulaktig hvit-tone. En svak gulaktig hvit tone. Jotun har derfor lansert OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende maling som er utviklet spesielt for hvite hus. Malingen har ekstremt lavt skittopptak som gjør at huset holder seg hvitt og pent i år etter år.


Her kan du lese mer om JOTUN OPTIMAL OptiWhite. Fargekartet kan du enten hente hos din nærmeste fargehandler eller du kan bestille det på jotun. Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg