tirsdag 17. april 2018

Håndmalte postkasser

Stort utvalg av postkasser hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Kjøp enkelt online med fri frakt! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Flotte håndmalte postkasser til salgs.


Jeg maler postkasser etter ditt ønske. Kebonykasser koster kr. Metallkasser koster kr650. Vi har postkasser som passer ditt behov. Du kan også låse den med din egen lås.


De selges ikke i Post i Butikk. Postkassene kan kjøpes på nett eller på ditt nærmeste postkontor. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Putetrekk, vesker, duker, løpere, håndmalte dørskilt, håndmalte postkasser og mye mer. Originale julegaver og smykker til julebordet. Eller hva med håndlagde runer i. Avgjøre hvorvidt postkassen krever maling. Bare skriv Hånd malte postkasser i space bar.


Postkasser av galvanisert metall, i tre forskjellige farger og utførelser. Og hvis du trenger å skifte ut den gamle postkassen din, så har vi en hel del du kan velge i. Store markpostkasser, også kalt pakkekasser, med store låsbare rom - perfekt hvis du for eksempel handler mye på nettet. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


FLEXI postkassestativ – kan monteres nedgravet, eller med fot på hardt underlag! Værbestandig stativ levert i praktisk pakkeløsning med stativ og postkasser i galvanisert stål. Dersom du er på utkikk etter et solid postkassestativ, og postkasser med lakk som sitter, er denne bestselgeren et enkelt førstevalg. Posten kårer landets flotteste postkasse – og du kan delta i. Håndmalte postkasser , dørskilt og div fra FINN. Hvit, håndmalt skål med teksten DIPP i sølv, fra Bruka Design.


Solid postkasse med god plass. Nymalt med Drygolin dekkbeis. Bygg en postkasse av tre Selv om du bygge, renovere eller vedlikeholde huset deres på egen hån er det svært få detaljer som du kan gi et. Trepostkasser koster kr. Noen av våre malte postkasser.


Kassene er laget av Tore og malt av Eva. Eva maler først to strøk med bunnfargen, før motivet males. Maler postkasser på bestilling, noen eksempler. Til slutt lakkers de med.


Det samme gjelder for postkasser. Vi ser blant annet troll og rosemaling på håndmalte tre- postkasser langs veiene i Norge. Jenny Lane har videreutviklet dette temaet, og lanserer i år nye design postkasser inspirert av rosemaling og treutskjæringer til Heddal stavkirke.


Her er bilder av noen av postkassene vi har malt. Classic - klassiske , firkantede postkasser med grunnfunksjoner En serie som legger vekt på god kvalitet til attraktive priser! Med andre ord passer Classic-serien til deg som ønsker en helt enkel postkasseløsning.


Håndstrikket , varm, lun og myk Saccosekk til minsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg