mandag 30. april 2018

Paris reiseguide aftenposten

Bestill på forhånd - spar penger! Aftenposten sentralbord: Tlf. Bastille ligger, er som å spørre om et sted som ikke lengre finnes. Spasertur – Oppdag byen ved å tusle rundt. Jeg vet ikke om en bedre måte å oppleve en by på, enn å ta på seg noen komfortable sko og tusle rundt.


Hovedstaden i Frankrike er best å besøke om våren eller høsten. Den franske hovedstaden fascinerer reisende i alle aldre, og mange faller pladask for byen i første øyeblikk. Du forelsker deg i den evige vårlige byen.


Det er ingen vei tilbake. Innbyggerne kan virke litt fisefine, men det er ikke vanskelig å komme i kontakt med folk. Her bor du i komfortable leiligheter hvor du kan lage måltider, og der det er lett å trekke seg tilbake for et lite mellommåltid eller en blund dersom de små bena blir trøtte av å gå.


Fylt av festligheter, spektakulære show, parader og muligheten til å hilse på Mikke Mus og vennene hans, gjør at dette er stedet hvor du får minner som varer i årevis. Rask og enkel kjøpsprosess. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Finn laveste nettpris her. For en førstegangsreisende kan man ikke nekte for at de typiske turiststedene er verdt et besøk, men det finnes også ting man uansett bør unngå. I tillegg er hun forfatter og har skrevet flere bøker.


PARIS HISTORIE ER fylt av myter og legender om blo romantikk og revolusjoner. De distriktene (arrondis- sement) går i spiralform inne fra øyene på Seinen og utover i stigende antall. Utrolig sjarmerende, gammeldags, litt konservativt på visse områder, men veldig, veldig koselig og super fransk.


Hvitløks marinerte snegler, NAM! De siste årene har Praha konstant vært blant de fem mest besøkte storbyene for nordmenn. Sammenlignet med resten av Øst-Europas hovedsteder kan Praha virke svært turistifisert, men som skandinav får du fortsatt god valuta for pengene i Tsjekkia, eller Den Tsjekkiske Republikk som landet egentlig heter.


Paris er bare fantastisk. Her er til gjengjeld enorme mengder turister, noe som er en faktor som gjelder hele tiden for den viktigste turistby i landet. Denne elven deler opp sentrum i to atskilte deler. Midt i elven ligger det også to små øyer. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (stjerne) til luksushoteller (stjerner).


Kypros er en helårsdestinasjon som kan tilby sol, stran fest, kultur og historie, og de aller fleste har gode forutsetninger til å storkose seg på denne øya. Både barnefamilier, nyforelskede par , vennegjenger og eldre vil få en flott og minnerik ferie på Kypros. Her deler hun sine beste tips, og røper noen av byens best bevarte hemmeligheter.


Taxiene tar ekstra betalt for fire passasjerer og bagasje som veier mer en kg. Mulighetene for å gå i kjente forfatteres og kunstneres fotspor er store. Her finner du både fremtid og fortid. Reiseguide til Praha Praha er en vidunderlig og godt-bevart by med flott arkitektur og en stor mengde av praktfulle gamle hus, krokete gater og berømte severdigheter som f. Karlsbruen, Gamleby-plassen, Praha-borgen m. For visst er det andre turister å spotte, ved siden av oss to. Kanskje ikke så mye her vi slår oss ned de første par dagene.


Vi ser noe mer av dem i de Unesco-vernede gamlebyene Kotor og Perast. Også underveis her og der rundt Kotor-bukta møter vi på en og annen turistbuss som svinger seg på veiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg