fredag 27. april 2018

Ricotta tine

Den er godt egnet i ostekaker, kremete desserter og annen bakst, som dipp til salt og søtt, med pasta – både vendt inn og som fyll – og som topping på bruchetta, i omeletter og paier, fylt i kylling og på toppen av pizza eller salat. Ha ricotta i en bolle og pisk den luftig med en ballongvisp. Hakk valnøtter og del brød i skiver. Rist eller grill brødskivene for enda bedre smak.


Disse flate brødene går kjapt å lage og stekes i panne. De toppes med ricotta , løk, fennikel, urter og rucola og kan serveres med en gang.

Du kan også bruke ferdige pitabrø lefser eller stekte pizzabunner. Ble opprinnelig laget av saueost. Lag ricotta - og spinatfyllet. Stek hvitløk over middelsvarme i olivenolje til gylden.


Ha spinaten oppi og stek videre til spinaten har falt sammen. Slå spinaten over i en sil og klem ut mest mulig vann. Grovhakk spinaten når den er avkjølt.


Fres løk og sopp i smør i en panne på middels høy varme,.

Ricotta 250g Latbri. TINE Ekte Revet Ost Original. Her kan du finne oppskrifter, lese om produktene våre eller se reklamefilmene. Oppskrifter til enhver anledning.


Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat! Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst). Rør godt og smak til med salt og pepper. Bland sammen ricotta , revet parmesan, revet sitronskall og spinaten.


Bruk en ostehøvel til å skjære skiver av squashen. Legg en stripe av osteblandingen på squashskivene og rull dem sammen. Legg rullene i en ildfast form eller en stekepanne (som du smører godt med smør) som passer inn i ovnen. Selve osten har liten smak, og det er derfor svært vanlig å tilsette urter,krydder, frukt eller nøtter i osten for å gi denne en viss karakter. Italiensk ricotta er en typisk ferskost, og navnet kommer fra latin - recocta, kokt en gang til.


Tiramisu, berømt og lettlaget italiensk dessert. Egg, sukker, fingerkjeks, mascarponeost og espressokaffe er alt du tenger. I use it in almost all my spinach ricotta fillings.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.

Tina Nordström inviterer gjester til sitt gjemmested – ei hytte i Vemdalen i de svenske fjellene. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig! Gode samtaler og veldig god mat! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg