tirsdag 24. april 2018

Plissegardiner princess

Rabatt På Plissegardiner. Søk etter plissegardiner princess på den nye KensaQ. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Plissegardiner er en stilren og moderne løsning som passer sammen med de fleste interiørstiler.


Med plissegardiner er det mulig å bestemme nøyaktig hvilken del av vinduet som skal dekkes for.

Stort utvalg persienner, plissegardiner , lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være fornøyd med de produktene du handler.


Ser du etter solskjerming til vindu er det mange løsninger og stiler å velge blant hos Princess. Rullegardin er en klassiker, og du kan justere hvor mye lys som slippes inn ved å velge mellom mørkere og lysere farger. Lamellgardiner, vertikale tekstiler som kan lukkes eller åpnes ved hjelp av snortrekk, er også et godt valg. Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi løsningene.


Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned.

Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment. Plisségardiner er en multifunksjonell løsning når du ønsker å skjermes for solen eller innsyn med lystette varianter. Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima.


Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute.


Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet. Slik kan du både ha designgardiner som setter sitt eget preg på stuen, og nyte solskjermingseffekten og det behagelige lyset man får av tynne plissegardiner , når solen steiker på ruta. Flygende plissegardiner. Her finner du vårt utvalg av flygende plisségardiner.


Den kan trekkes både ovenfra og ne samt nedenfra og opp. Den flygende plissegardinen er også kaldet UpDown plissegardin. Kjøp norges billigste plissegardiner online - Plissegardin på mål i den beste kvalitet - spar opp til. Gratis fargeprøver og års garanti.


Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet.

Fordeler ved å velge plissegardiner. Lite plasskrevende. Kan leveres med skrå topp- og bunnlist. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder).


Snorbetjening eller. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet derfor har vi alt du trenger til vinduene dine. Les mer om plisségardiner fra Kid Interiør. Velg etter funksjon og behov. Gardiner handler ikke bare om å skape en lun stemning, de handler også om å skjerme for sol og innsyn.


Hos oss finner du Norges største utvalg, slik at du kan skape din egen personlige stil – velg etter behov og smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg