tirsdag 3. april 2018

Palmehaven trondheim

Britannia Hotel, Trondheim. Alltid lave priser! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Get Hotell I Trondheim. En institusjon i Trondheim , for både kulinariske og kulturelle evenement. Her blir det servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig buffetlunsj, med de beste råvarer i sesong, gjerne med historisk inspirasjon. Palmehaven, TrondheiSe objektive anmeldelser av Palmehaven , vurdert til av på Tripadvisor og vurdert som nr. A lush and exotic oasis of international flavours, art and culture from all over the world.


Palmehaven is an institution in Trondheim , a venue for culinary and cultural events, where atmosphere meets tradition. Skjem bort din utvalgte med et romantisk opphold hos oss. Våkn opp i en deilig seng og nyt frokosten i ærverdige Palmehaven.

En romantisk weekend vil gi dere et velfortjent avbrekk fra hverdagen. Palmehaven med sine palmer, fontene søyler og høyt under taket er det nærmeste man kan komme en smak av dekadentens tidsalder i Trondheim. En ærverdig slitenhet setter på ingen måte en demper på opplevelsen ved å nyte et måltid her. Her serveres hotellets frokost og lunsj, men Palmehaven tilbyr også et rikt utvalg av sesongbaserte arrangement og menyer som er tilgjengelig i utvalgte uker gjennom året. Den frodige mauriske haven under den storslagne stjernehimmelen gir restauranten en spesiell atmosfære.


Her vil det bli servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig buffetlunsj, med de beste råvarer i sesong, gjerne med historisk inspirasjon. Anker Bachke hovedverk, Palmehaven. Trondheim fikk en restaurant av internasjonal klasse i form av en frodig maurisk have belyst av en storslagen stjernehimmel.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. PALMEHAVEN : Restauranten Odd. Skulle kongelige høyheter eller statsledere gjeste Trondheim står Tårnsuiten øverst i hotellet klart til å ta dem imot. Her er ingen vinduer mot gata,.


Artikler med omtale, bilder, kart og kontaktinfo. Oversikt over restauranter og spisesteder i Trondheim. Kommer til dekket bord: Arve Tellefsen skal spille for middagsgjester i Palmehaven.

Foto: Mariann Dybdahl. Men mest skal det selvsagt handle om musikk. I Palmehaven sto tiden liksom stille, og hverdagslivet i Trondheim trengte sjelden inn i byens nye storstue. Der var det fine dining på den ene siden av salen, mens det i motsatt ende ble servert kaffe og forfriskninger til gjester som var installert i dype kurvstoler.


Mest kjent er kanskje Palmehaven , en institusjon i Trondheim for både kulinariske og kulturelle evenement. Setter Trondheim på kartet. Ingebjørg Bratland er kjent for sine unike stemme, og har allerede fått tatt generalprøven i den kjente Palmehaven. Under åpningsfesten i mai sto hun på scenen foran alle de frammøtte, og det var slik Dønheim og Johnsen ble sikker på at hun var perfekt for å bli den første Artist in Residence.


Dette er en sentral satsing, et område som hotellet håper blir et møtested for folk i Trondheim. Den gamle baren lå i gangen mellom resepsjonen, Palmehaven og selskapslokalene mot Dronningens gate , og var mest et område man gikk gjennom. Nå er baren knyttet tettere sammen med selskapslokalene, bare Jarlsbergrommet er adskilt med egen. Her finner du ulike city-walks innen både kunst, kultur, mat og drikke og ulike attraksjoner.


Enjoy Palmen and its norwegian cuisine! Do not miss out the Afternoon Tea at Grand Hotel, a must do in Oslo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg