onsdag 11. april 2018

Nyfødt baby dikt

Er du på utkikk etter et dikt til nyfødt baby ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere flotte dikt som kan passe til den lille. Dersom du skal kjøpe en gave til den nyfødte finner du mange gode tips her: Gave til nyfødt.


Se også: Sitater om barn.

Dikt til nyfødt – Baby dikt Dikt 1. Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til den Nyfødte. Nyfødt dikt , nyfødt baby , nyfødtbilder, nyfødt gave, nyfødt søvn. Below I have collected some good Poems and Kind Words that can be used for the Newborn. Her finner du inspirasjon og tips til hva du kan skrive på kortet til den nyfødte baby.


Et lite vidunder kom helt av seg selv. To øyne, to hender og føtter små, en nesetipp og en munn var det og!

Ei lita jente på armen til. Kjære lille nurket. Endelig var tida kommet og du var klar til å komme ut for å se verden. Tekster og dikt til spesielle anledninger. Baby , babykort, Gratulasjon, Nyfødt.


Leave a Reply Cancel reply. Trenger desperat e :oops: t lite dikt , eller noen fine ord å skrive på et kort til ei nyfødt jente som jeg skal sende en gave til. Vet at det er mange kreative sjeler her inne som er så flinke til å finne på sånne tekster så nå tyr jeg til dere.


Diktet er egentlig et svensk dikt , her er det på orginalspråket: Älskade barn Så kom du då till oss du älskade barn, och grep våra hjärtan med kraft. Med ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft. En mamma som går gjennom måneder med vondter bare for min skyld. Og som i tillegg sier at hun gleder seg så masse.


Tusen takk igjen Nydelig skrevet. Jeg har tenkt å kjøpe en vanlig gave til babyen og sammen med kortet til foreldrene så legger jeg ved et gavekort fra Dolly som er nok til en stor pizza med brus og hjemkjøring. Bittesmå fingre og bittesmå tær, tenk nå er du endelig her!

Jeg har lagd et kort til et vennepar som fikk baby i helga. Har så lyst til å skrive et fint dikt på det, i tillegg til en personlig hilsen selvsagt. Noen som vet om et lite vers som kunne egne seg i denne forbindelse? Ti små fingre, ti små tær, å så vakker han er.


Jeg trenger et dikt til en nyfødt baby. To små ører som muslingsskall, hodet rundt som en liten ball. Dunet,bløt-liten og god. Livet med en nyfødt baby er en unntakstilstan men jordmor Karin Johansson forteller gjerne litt om hva du kan forvente den første tida.


Lær om søvn, amming, bæsjebleier og mye mer. B elow I have collected some good Poems and Kind Words that can be used for C hristening the Baby. Det er helt greit å ta med et nyfødt barn ut på tur. Men ikke dersom det er under minusgrader eller sterk vind. Pass på at barnet ikke blir for varmt, og skjerm det for sol.


Bruk myggnett om sommeren og høsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg