mandag 9. april 2018

Babyfotografering alder

Nå kan du bestille time hos for babyfotografering fra 2mnd alder. På spørsmål om i hvilken alder foreldre bør ta med babyen sin til fotograf, svarer Røstøen at dette kommer helt an på hva slags bilder man ønsker seg. Hver aldersgruppe har noe særegent ved seg.


Røstøens erfaring er at barn i 3-månedersalderen ofte er den vanskeligste gruppen å fotografere. I den alderen ser de ikke lenger. Har du fått baby i sommer og rakk ikke nyfødtfotografering?

Fra 3-måneders alder ligger babyen fint på magen, og de fleste viser store smil. Ved 6-måneder oppdager de fleste babyer tærne sine, og synes det er spennende å sjekke de ut med munnen. Mange familier syns rundt 6-ukersalderen er fin alder å forevige dersom de ikke har vært på nyfødtfotografering. Glem det tradisjonelle babyfoto siden de foregår typisk ved mnd (ansiktsportrett) eller år.


Alle aldre har hver sin sjarm. Jeg tar ingen tillegg for søsken eller foreldre på barnefotografering, så dere er velkommen alle sammen, også kjæledyr. Dette tilbudet har jeg hatt i et par år og er noe de aller fleste benytter seg av.


Ved tre måneders alder kommer første milepæl etter nyfødtperioden.

Barnet begynner å løfte hodet når det ligger på magen. Og begynner å få styrke i armene til å løfte seg opp. Nyfødtbildene bør tas innen babyen er dager gammel. De mister fort nyfødttrekkene sine, og de blir mer årvåkne for hver dag som går. Etter at barnet er blitt to uker, kan også faktorer som kolikk og melkeutslett gjøre seg gjeldende.


En babyfotografering gælder for babyer i alderen 1-måneder. Barnefotografering er for barn fra måneder og opp til år. Der er afsat 1-time til en babyfotografering , da en baby i denne alder oftes ikke kan samarbejde om en fotografering i længere tid.


Der har alder ingenting å si, men jeg liker godt barn ved ni måneders alder , da de kan sitte og har ofte mye personlighet. Hvordan booker du inn nyfødtfotografering før fødsel når du ikke vet når babyen blir født? Jeg har et enkelt svar på det. Jeg vet ikke når babyen blir født, men prosessen er enkel allikevel.


Det er det mange som lurer på. Er det babybilder du ønsker, så trenger du ikke ta hensyn til hvor mange dager gamle barnet er. Ved alder 6-mndr klarer de å sitte med litt støtte i ryggen, løfte seg opp om de ligger på mage osv.


Du vil da få litt mer varierte bilder annet enn at barnet bare ligger der. Lys er det nesten aller viktigste om man skal ha gode bilder!

Dejlige billeder af de små, hos dig eller i mit studie i Virum (min nord for København). En fotosession hos mig kan altid kombineres med familiebilleder eller portrættet til et CV – du bestemmer. Fotograf med spesialisering innen nyfødtfotografering og babyfotografering.


Fine Art fotografi som bevarer den korte og magiske spebarn og babytiden. För en babyfotografering rekommenderar jag att bebisen är runt månader. Vid månader kan de flesta bebisar sitta, de är glada och nöjda med att få upptäcka en ny värld och de ler ofta och mycket mot allt och alla.


Det här min favoritålder att fota (förutom nyfödd), eftersom man kan få så stor variation i bilderna. Om du ser bilder av barn hengende i stoff fra en tynn gren er dette ofte bilder satt sammen i etterkant av fotograferingen. La profesjonelle hjelpe deg med disse bildene, så du ikke risikerer å skade barnet!


Og husk: Fikk du ikke til å ta nyfødtbilder den første uka?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg