mandag 16. april 2018

Elefant kostyme barn

Elefant kostyme barn

Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen. Gode Priser og Lynrask Levering! Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Det er en elefant i rommet!


Elefant kostyme barn

Denne morsomme overallen forvandler deg til elefant. Gå med den på karnevalet, der du kan svinge rundt med snabelen på dansegulvet, eller kos deg i den hjemme. Fakta om Elefant kostyme barn. Kle deg ut som en elefant i denne morsomme karnevalsdrakten for barn ! Det følger også med et stoppet elefanthode i form av en hette med ører, snabel og støttenner. Fåes i størrelse: Small og Medium.


Spar på flyturen og la barnet ditt ri helt fritt når og hvor som helst, og dessuten helt uten risiko! Denne elefanten er fullstendig tam, noe som kan være veldig godt å vite! Skriv inn din epost for å få vite når produktet er på lager. Enten det er Halloween, bursdagsfest eller en annen festlig anledning, er det på tide å finne fram sine kostymer for barn igjen.


Mange barn elsker utkledninger, og det finnes så mye man kan være. Hvis du ikke allerede vet hva slags utkledning barnet ditt vil ha kan det være vanskelig å finne riktig kostyme. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. De aller fleste kostymene her kommer i forskjellige størrelser. Klikk deg inn på kostymet for å lese hvilke størrelser det kommer i, samt målene.


Målene kan variere fra et kostyme til et annet, så les alltid størrelsesguiden for å være sikker! Her finner du også noe av vårt tilbehør som passer for barn. Vi har kostymer både for barn eller voksne, og i flere størrelser. Onesize kostymer er som regel i størrelsen M til L. Hos oss finner du også ulike tilbehør som setter prikken over i-en for hvert eneste kostyme. Hatter, parykker eller fargelinser - vi har alt innenfor mange ulike temaer.


Elefant kostyme barn

Elefanten er det pattedyret som er lengst drektig i længst tid). I løpet av sin levetid får en elefant omkring elefantunger. Elefanter kan imidlertid ikke bli gravide før de en minst år. Etter at en elefant har født, samles hele flokken rundt den nyfødte for å beskytte både mor og barn. Les tester og omtaler før du kjøper.


For barn er hver dag en mulighet til fantasifull lek som du kan bidra til å forsterke med kostymer for barn fra AlphaGeek. Alltid på Temashop. Vi har alt fra dyremasker og parykker til superheltdrakter og realistiske Disney-antrekk. Plutselig står minstemann ute i stua i et Hulk- kostyme og bærer seg ad verre enn verst, eller så er det en liten Frost-prinsesse som danser forbi og inn på rommet sitt. Gigantisk utvalg barnekostymer.


Elefant kostyme barn

Bredt utvalg utkledning til barn i alle aldre. I denne kategorien vil du finne utkledningsklær og kostymer til barn og voksen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg