fredag 13. april 2018

Møllers tran pharma

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Finn Møllers Pharma.


Møllers tran pharma

Les mer om barns utvikling her. Møllers Pharma Ingen Ettersmak inneholder hele gram omega-fettsyrer fra fisk per dagsdose. Omega-for hjerne og syn. Hjelper til å holde deg frisk!


Möller’s Pharma er en serie med høykvalitets omega-for hele familien. Se også kapslene som ikke gir noen ettersmak. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å opprettholde normal benbygning.


Møllers tran pharma

Vitamin A bidrar til å opprettholde normalt syn og immunforsvar. Mange foreldre opplever utfordringer med å gi barnet tran. Inneholder hele gram omega-ved en dagsdose på kapsler.


Kapslene har en smak av peppermynte og kapslene løser seg opp i tarmen, og ikke i magesekken, slik at man unngår oppstøt og ettersmak av fisk. Vi i Møllers preges fortsatt av hans brennende interesse for å bedre folks helse gjennom riktig ernæring og god informasjon, noe som er tydelig i vår visjon: ” Møllers skal bidra til bedre folkehelse gjennom omega-av høy kvalitet”. Tran fra torsk fanget i norsk arktisk farvann. Med doseringssprøyte som gjør den enklere å gi. Nærmere naturlig tran kommer man ikke.


Møllers tran pharma

Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Tran inneholder de viktige omega-fettsyrene EPA og DHA. Det er fettsyrer som er viktige for hjerte, hjernen og synet. Produktet inneholder mikrogram vitamin D per dagsdose.


Alle mødre vil det beste for barnet sitt, men på tross av de mange helsefordelene opplever mange utfordringer med å gi barnet tran. D-vitamin er også viktig for aktiviseringen av immunforsvaret. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 2mg EPA og DHA. Lagerstatus i apotek Kjøp varene på nett og hent de på valgfritt Apotek 1. Produktene er tilpasset forskjellige behov og preferanser og gjør det enkelt for alle å få dekket sitt daglige omega-behov.


Læs mere om vores varianter. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Tran og omega-har en dokumentert positiv effekt på helsen.


Tran er det eneste kosttilskuddet som anbefales av norske helsemyndigheter, fra uker og livet ut. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 2mg DHA. Orkla Health har en egen omega-fabrikk på Løren i Oslo. Klassiker til topps.


Møllers tran , hvorav halvparten av salget nå går til land som f. MØLLERS TRAN - god fiskeolie - naturens egen kilde til omega-fedtsyrer. Mølles Tran er den klassiske flydende fiskeolie, som er udviklet gennem mange generationer og som stadig er meget populær pga. USA, Polen og Hellas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg