onsdag 11. april 2018

Solarium 1 trimester

Kan man egentli ta solarium når man er gravid? Går det an å ta litt sol? Hva hvis man legger en t-skjorte over magen f. Ville ha litt farge før kjole-sesongen. Anonym bruker skrev: Vi giftet oss i tinghuset.


Ingen oppmerksomhet, måtte bare ha med to vitner.

Var ikke så viktig for meg med bryllup. Det viktigste var å bli gift. Han fridde etter år, da hadde jeg sluttet å tro at det skulle skje. Men det er jo likevel ikke det som er vi. Hvilke holdninger har dere til det?


Har prøvd å lest litt, men blir ikke så veldig mye klokere av det. Noen her som tar solarium ? Så vidt jeg har hørt går ikke strålingen så langt inn, og at barnet ligger godt beskyttet.

Ikke bruk solarium hvis du bruker medisin som kan gjøre deg ekstra lysømfintlig. Er du i tvil, oppsøk lege. Vent minst timer mellom de to første gangene du tar solarium. Ikke sol deg ute og i solarium på samme dag. Oppsøk lege hvis føflekker forandrer seg, eller det oppstår hevelser, klumper eller sår.


TRIMESTER Man regner starten for mor på første trimester fra første dag av siste mens. I den senere tid har man også begynt å regne fosterets lengde som er fra befruktningen, altså da to uker kortere enn mors. Her på AltforMamma regner vi mors uker, da det er det vanligste. I morgen er jeg uker på vei, og de siste dagene har jeg vært så sliten!


Første trimester omfatter de første ukene av svangerskapet andre trimester varer fra 13. Hva kan du forvente deg i første trimester ? Alt om symptomer, kostholdsrå fosterutvikling, vanlige svangerskapsplager og nyttige tips til deg som gravid. Besøk terminkalkulatoren.


Du har kanskje hatt mistanken om at noe skjer inni kroppen din, uten å kunne være helt sikker. Men så snart graviditetstesten er tatt og det står ”gravid” eller to streker i displayet, er det et faktum. Eg flaug til Malaysia og rundt om kring der borte i 1. Ved å unngå solforbrenning, solarium og mye intens sol, har du betydelig lavere risiko for føflekkreft og annen hudkreft.


Føflekkreft (melanom) er den kreftformen som øker mest i Norge, og vi er blant de landene i verden som har størst forekomst.

Hadde et fryseforsøk i desember, og fikk satt inn embryo 1. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Jeg testet positivt 14. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Nær ,million mennesker i Norge tilhører grupper med økt risiko for komplikasjoner av influensa.


Det er anslått at det i gjennomsnitt dør 9personer i Norge årlig som følge av sykdommen. Influensavaksinen kan redde mange av disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg