mandag 2. april 2018

Båt fra abra havn til dyreparken

Tilbu anmeldelser, sammenligning. Opplev det beste i verden. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Shop for Scandinavian brands.

Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Innsjekk i Abra Havn : Fra kl. Les mer Her ligger Abra Havn. Sjørøverhotellet Abra Havn ligger ved Grashavet, 6meter øst for Dyreparken.


I Abra Havn får dere en overnattingsopplevelse dere garantert aldri kommer til å glemme! Du tror det ikke før du ser det! Abra Havn i Dyreparken er den sjørøverbyen alle store og små pirater drømmer om.

Eksklusive tilbud for dere som bor i Abra Havn. Underholdning med sjørøvere i Abra Havn skjer alle dager i vår hovedperiode, samt utvalgte helger i skuldersesong, samt påskeferie og høstferie. Vekking og flaggheising med sjørøvere.


Bli med på å heise flagget til en ny dag i Abra Havn. VELKOMMENTIL SJØRØVERHOTELLETABRAHAVN Kom som en landkrabbe - dra som en sjørøver! Abra Havn er en landsby bestående av 1leiligheter med ett til tre soverom og godt med boltreplass for både store og små. LEILIGHETSTYPER Herkanduvelgeåboi. Det går ikke båt fra Abra Havn og bort til Dyreparken , det er kun for de som har kjøpt sjørøverfrokost kl 08.


Men tar kun minutter å gå. Og så kan man jo sitte på med den Sorte Dame fra Kaptein Sabeltanns verden flere ganger i løpet av dagen. Sjørøverlandsbyen Abra Havn ligger like rett ved Dyreparken i Kristiansan og Sabeltanns Verden og parken er kun minutters spasertur unna, eller en kjapp tur med den Sorte Dame over Grashavet. I Abra Havn er det 1sjørøverleiligheter med til sammen 7sengeplasser, så her er det rikelig.


Her finnes 1sjørøverkåker i alle størrelser. Sjekk ut de flotte sjørøverkåkene her. Exit numer from Highway 18.


Fra Abra havn kan du enten rusle de få minuttene bort til Dyreparken , eller du kan bli fraktet til og fra Kaptein Sabeltanns Verden i sjørøverkapteinens skip.

Blant annet har de fått en ung tigerjente - direkte fra Sibir, ved navn Boonya. Det er en del nyheter i år i Dyreparken. I høysesongen er Dyreparken åpen fra til 19. Tilgjengelig for bevegelseshemmede.


Parken har utlån av rullestoler hele året. Billettbestilling Bestill billetter til Dyreparken , Badelandet, forestillinger og show eller book overnatting i Abra Havn og Kardemomme By på Dyreparkens nettsider. To barn involvert i ulykke i Dyreparken.


Treåringen er fraktet til Ullevål sykehus med alvorlige skader. Dyreparken tilbyr overnatting på tre overnattingssteder: Dyreparken Hotell med sin umiddelbare nærhet til parken, sjørøverhotellet Abra Havn , kåret til verdens 6. I Abra Havn handler alt om innhold og opplevelser - og vi kommer nok ikke til å bli oppfattet som et sted som er på tilbud - men vi håper investeringen i opplevelsene var verdt gullpengene kontra å bo på et standard hotell. Dine innspill om mobil-plattformen er videresendt til vår it-avdeling. Et knippe høydepunkter fra Dyreparken , Badelandet, Abra Havn , Dyreparken Hotell og kveldsforestillingene med Kaptein Sabeltann og Sirkus Jesper.


Dyrehagen er Norges største familieattraksjon, med ca. Destinasjon Dyreparken inkluderer også vannparken, Dyreparken Hotell og pirathotellet Abra Havn med sine 1leiligheter. Video fra åpningen 25.


Nå er endelig ventetiden over for unge og store sjørøvere! Landsbyen Abra Havn er endelig åpen og klar. Her kan dere ta båtene og leve i sjørøverstil i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg