torsdag 17. mai 2018

Enkle middager for 1

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Hva vil du lage idag?


Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men.

Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på.


Restene kan være en digg lunsj eller rask middag på en travel dag. På denne måten slipper du å kaste mat og penger spart. Oppskriftene nederst på siden er sunne og beregnet for person.


Blir dere to til middag er det enkelt å doble oppskriften.

Det er et spørsmål man aldri blir ferdig med. Men her har du litt hjelp på veien. Vi har planlagt én ukes syv middager for deg slik at alt du trenger å gjøre er å handle inn.


Rask middag på under minutter Vi gir deg enkle og raske middagstips som består av bare varer, og som er ferdig på under minutter. Legg kyllingen over på et fat. Vend kylling og sopprøre i risen når det gjenstår ca. Spagetti carbonara er en enkel og smaksrik pastarett fra Italia. Med revet parmesan, egg og fløte får du den beste pastasausen av dem alle.


Så lenge jeg har tortilla, ost og enten salsa eller creme fraice, så har jeg en enkel og god middag klar på minutter, sier Anne Cathrine. Pizza er nemlig matbloggerens absolutte favorittrett, og hun kaller seg en vaskeekte pizzajunkie. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Dra dette ikonet ned i den grå kalenderlinjen nederst på siden.


Middagsplanleggeren. Klikk på “handlelapp” oppe til høyre for å generere innkjøpsliste til dine valgte oppskrifter. Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger. Ti enkle middager som tar minutter. I en travel hverdag er all tid spart gull verd.


Kjartan Skjelde vet dette. Derfor er han opptatt av god og sunn hverdagsmat som kan lages i en fei.

Det store spørsmålet hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du kanskje blant disse gode, enkle og raske oppskriftene på hverdagsmiddager. Derfor har eg samla middaager du lager på maks minutter, denne gangen med forslag som passer spesielt godt som familiemiddager! Les gjerne innlegget middager du kan klargjere kvelden i forveien HER! I FORM gir deg sunne og enkle oppskrifter på rask middag som du tryller frem på bare minutter.


Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI. Enkel , kjapp og delikat salat som passer utmerket som tilbehør til et uttall middagsretter, grillmat eller til lunsj. RECEPT Enkel middag. Her ser du hvordan. Ibland finns varken tid eller ork till att laga överdådiga middagar.


Då är det bra att ha några enkla recept på middagsrätter som inte tar allt för lång tid att fixa till. Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg