fredag 25. mai 2018

Sengetøy med glidelås

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Hos oss finner du et bredt utvalg av sengetøy til meget god pris. Sov bedre med nytt sengetøy. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!


Er du på utkikk etter sengetøy til dobbeltdyner, har du havnet rett sted. Hos Home-tex finner du et stort utvalg av sengesett med dynetrekk som måler 200x2cm. Det er den mest populære dobbeltdyne-størrelsen, og vi jobber stadig for å ha Nordens største sortiment med sengetøy til dobbeltdyner til gode priser.


Gjør oppmerksom på at tidligere kjøpere har bemerket at de farger av, så vask det separat første gang.

Nytt sengetøy kan raskt gi ekstra komfort, i tillegg til å bidra til å fornye soverommet. Hos Kid kan du velge blant Norges største utvalg innen sengesett, så her er det noe for enhver smak. Se gjennom vårt utvalg og finn sengetøyet med kvaliteten du synes er mest behagelig i sove i, samt i fargen som matcher ditt soverom best.


Et kort, elastisk skjørt i kraftig trikot med strukturoverflate, store utenpålommer, forlenget linning med trykk-knapp og synlig glidelås foran. Deilig og mykt sengetøy i ulike størrelser, materialer og mønster til voksen og barn. Unn deg hverdagsluksus med sengetøy fra bonrpix. Hva er vel bedre enn å krype inn under en dyne i en nyoppredd seng med ditt myke, deilige yndlingssengetrekk?


Blant vårt store utvalg sengetøy finner du putetrekk og dynetrekk i for eksempel bomull, lyocell, lin, fløyel og sateng. Et sengetøy kan gjøre sengen ekstra behagelig, i tillegg til å gjøre sengen mer stilfull og personlig. Under finner du et stort utvalg sengetøy , som både passer for deg som liker det stilrene og deg som ønsker et mer fargerikt sengetøy med spreke mønstre. Når du legger hodet på puten og brer den myke dynen godt rundt deg, kjenner du følelsen av kvalitet på kroppen.


Herlig sengetøy til baby og juniro fra Done by Deer. Laget i 1 bomull med en gjemt glidelås. Selger pent brukt sengetøy fra Ferm Living til baby. Modellen heter Dotty rose.


Kan sendes, kjøper betaler frakt.

Sengetøyet er Øko-Tex-sertifisert. Oeko-Tex sertifisert Produktet er Oeko-Tex 1sertifisert og derfor testet mot helseskadelige stoffer. Høie sengetøy kan vaskes på grader. Generelt bør sengetøyet vaskes sammen med lignende farger og med innsiden ut.


Vi anbefaler at glidelås er lukket under vask. Sengesettet har bunnåpning på putevar og bunnåpning med glidelås i dynetrekk. Easy Care gjør at det krøller mindre og at sengesettet holder seg fint lengre. GOTS sertifiseringen er din garanti for at vi har fokus på hele produksjonsprosessen, inklusive forholdene til bonden. Kommer i fin og praktisk stoffpose.


Slik bytter du dynetrekk på under sekunder BYTTEVEGRING: Mange vegrer seg for å bytte på senga, men det trenger faktisk ikke være så slitsomt som mange ser for seg. Et laken skal være slitesterkt slik at du kan ligge på det natten igjennom over mange år - selv om du beveger masse på deg. Vi har stretchlaken, fasongsydde laken med stretch i hjørnene, laken til overmadrass og sengekappe som dekker sengen helt ned til gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg