mandag 14. mai 2018

Lang gardinstang

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Enkel og billig handel på Cellbes. Gardinstang - Alltid mange varianter. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine.


Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Jeg har en hel vegg med balkongdør og vinduer som jeg må ha gardinstang til. Totalt er det omtrent meter.

Jeg finner ikke så lang gardinstang noe ste så jeg tenkte kanskje å kjøpe to kortere og skjøte. Er det noen som har erfaring med dette? Blir det pent, og trengs det mye ekstra støtte på.


Mange smarte detaljer for gardinstang Noe av det man legger godt merke til ved et gardinoppheng er endestykkene på gardinstangen. Noen har ikke noe endestykke i det hele tatt, men her er det mange muligheter til styrke egenarten i interiøret. Her finner du flust av gardinstenger til vinduene dine. Bak enhver gardinløsning finnes en god opphengsmåte. Handle trygt på jotex.


Hos oss finner du alt du trenger for å få gardinene til å henge perfekt og ta seg godt ut. Europris - Mer til overs! Velg etter dine behov. Fest en lang gardinstang et godt stykke utenfor listen så gardinene dekker mer vegg enn vindu.


Til et lite vindu passer det best med enkle tekstiler med lite mønster, men for å få et grand uttrykk kan du godt velge store mønstre. På soverommet vil du kanskje ha tykke, lystette gardiner med gardinkappe og lang gardinstang. I stuen er det kanskje viktigere hva slags stoff, stil og materiale gardinene er i. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Stort utvalg og rask levering!


Den finnes et hav av vakre gardinstenger å velge blant.

Med Kirsch faldebånd stryker du på et bånd for å få den riktige lengden. Er gardinene dine for lange ? Alt du trenger er et strykebrett og strykejern. Du behøver altså ikke å sy!


Viser 1–af resultater. Finnes i flere farger. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan du kan håndtere dem her. Hitta rätt gardinstänger för just ditt hem.


Vi har gardinstänger i mässing, gul med vita fästen och mycket mer. Köp online eller i butik på JYSK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg