fredag 18. mai 2018

Navn betydning ssb

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Statistisk sentralbyrå ( SSB ) har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet.


Navn betydning ssb

Alder har betydning for valg av navn. Yngre foreldre velger i mye… større grad enn eldre foreldre jentenavn av typen -lie, slik som Emilie og Julie. Selv om det er blitt mer vanlig å gi barna sjeldne navn nå enn før, er ikke uvanlige navn et nytt fenomen i seg selv. En vesentlig del av den større variasjonen i navn de siste årene skyldes innvandringen til Norge, med innslag av mange nye navn.


Om oppmerksomheten rundt de mest brukte navnene får mange til å velge andre navn , er et spørsmål vi lar stå ubesvart. Kjært barn har mange navn ? Navnet er en kortform av Eleonore og dukket opp i kjølvannet av Et dukkehjem. Markus er på plassen bak etter en liten hvileperiode.


Det er høysesong for navn som begynner på Ma. Den nye navneloven som kom 1. Nå kan par, man behøver ikke være gift, lage felles familienavn med bindestrek, og barnet kan få begge foreldrenes navn med bindestrek. Hvis en person med bindestrek i navnet sitt vil inngå en forbindelse, må ett av navnene velges. Eller vil du selv bytte navn - til for eksempel Jan Banan? Når undertegnede journalist spør Statistisk Sentralbyrå ( SSB ) om det finnes en liste over uvanlige navn i Norge i dag, er svaret at en slik liste er nærmest umulig å oppdrive.


Det finnes rett og slett drøssevis med sjeldne navn i deres register. I den første parentesen bak navnet ser du hvor mange i Norge som hadde navnet (for det aktuelle kjønnet) per 01. Her finner du interessant informasjon om over 100. Er du ute etter et fint navn til babyen din? Da er dette rett sted.


Navn betydning ssb

Få hjelp til å finne det perfekte navnet til den fine lille nye. Betydning -babynavn. Her kan du søke – åpent og i flere kategorier – og lagre favorittnavnene dine i en personlig liste. Logg deg inn eller registrer deg for å lage egne navnelister.


Jo mer den blir brukt jo mer lærer den om hvilke navn folk liker og ikke liker. Siden den er basert på kunstig intelligens, vil den dermed bli bedre etterhvert. Så hjelp oss å trene den opp i dag. Skriv inn et navn du liker, så vil guiden komme med alternative navneforslag i tillegg til utbredelse, opphav og betydning av navnet.


I hverdagen er dog navnet vårt noe vi sjelden tenker over. Kopiering av materiale fra Babyverden. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Vær oppmerksom på at det er enkelte feil i skjemaet. Vilrun kommer i skjemaet opp som et navn som ikke er i bruk, men Statistisk Sentralbyrå ( SSB ) har registrert syv kvinner med navnet i Norge.


Et guttenavn av tysk opprinnelse. Navneleksikon Her er Mammanetts store guide om NAVN. Jahve - Guds navn skrevet inni en davidsstjerne i St Anne s Church i Manchester. Finn den geografiske utbredelsen og betydningen av ditt navn.


Eller du kan klikke deg gjennom ulike navn for finne det perfekte navnet til det lille barnet ditt. Bjørn var et vanlig navn i Norge i middelalderen. Over 2forskjellige personer med navnet er nevnt i Regesta Norvegica.


Bjørn har vært blant de mest populære døpenavnene i Norge fra ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg