tirsdag 15. mai 2018

Pulverheksa lydbok

Pulverheksa og valpen (Nedlastbar lydbok ) av forfatter Ingunn Aamodt. Han kommer, enda det ikke er julaften. For han har et probleHan aner ikke hva noen ønsker seg til jul! Og reinsdyret hans har dratt på møte i Transportarbeiderforbundet, så han kan ikke reise rundt og spørre heller.


Lydbøker barn og ungdom. På fiskeplassen overrasker de Tyven og mysteriet blir oppklart. Alle pynter seg og gleder seg veldig. Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.


Og jammen er det ikke spor ved huset til Krokodillen også! Se flere bøker fra Ingunn Aamodt. Slikt har ingen sett før, hva kan det være? Pokus gleder seg til julaften for da kommer Julenissen, men Julenissen ringer på døren allerede midt i julebaksten, han trenger hjelp til noe helt spesielt kapitler med juleforberedelser i Pulverskogen! Det er jo ikke så uvanlig.


Pulverheksa lydbok

Nå vil han finne seg en ordentlig jobb! Drømmeprisen synes det er kjedelig å bare være prins. Kjenner du Pippi og Emil? LYDBOK ) Astrid Lindgren. Pris kr (spar kr 80).


Hokus og Pokus gleder seg til å ake og lage snømann. Og han blir kald på føttene og får snø på magen. Stakkars Krokodillen! Men Krokodillen gruer seg.


Pulverheksa lydbok

Han vil helst reise til Afrika, der det er varmt og godt. Jeg trodde ikke Tyven pleide å ha bursdag, jeg. Alle har vel bursdag av og til, ikke sant? Interessen for lydbøker og ebøker har eksplodert etter at alle har fått smartmobiler med store skjermer.


Kisten er full av de merkeligste plagg. Snart kommer alle de andre vennene på besøk. Er det nok kostymer til alle? Politimannen har bare ett spor å gå etter.


Pulverheksa lydbok

Den som smaker på pulveret blir grønn i fjeset. Hun tar den med inn og vasker og gir den mat. Hun vil ingenting, samme hva de foreslår, for hun savner faren sin som er i fengsel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg