tirsdag 8. mai 2018

Romantiske filmer netflix 2018

Med dem på skærmen er du garanteret en hyggelig lørdag aften! En film du ikke har sett tidligere? Denne saken oppdateres jevnlig, så lag gjerne et bokmerke på denne saken.


Denne gangen må TV-serien vike for filmens verden hos TV-slaven. Her er ti filmer som nå ligger ute og er verdt en.

Netflix : Er du på jakt etter en god film ? Se ubegrenset med Romantikk i høyeste kvalitet. Se filmer på nett med Viaplay. Nå som Lars-Kristian har vært borte noen dager har det endelig vært fritt fram for meg og de tullete, klissete romantiske filmene jeg elsker! Jeg er veldig glad i en god dramafilm også, men noen ganger har jeg behov for en latter, og da er disse filmene helt fantastiske!


Det er ikke bare unge hjerter som kan smelte, her er vår oversikt over romantiske filmer for enhver alder og smak! PS: Vil du heller se en actionfilm finner du vår toppliste over tidenes beste filmer her! Hilary Swank (Holly Kennedy) og Harry Connick Jr.

Daniel Connelly) i P. Rachel McAdams og Ryan Gosling i The Notebook. Se så mye du vil, når du vil. Er filmene tilgjengelig på noen andre strømmetjenester, har vi listet det under hver film. Andre heter filmer.


Tips oss gjerne om du har film og serietips vi bør få med oss. Alle film , der passer perfekt til en Valentinsaften – enten alene eller sammen med den du holder af. Vi har satt en nedre grense på 8. Spesielt søndag kveld. Se hva annet som er nytt av filmer , serier og programmer her. Der er så mange gode film derude i verden, men der er en tid og et sted at se hver.


Rebecca, som er advokat, savner sin gamle flamme, Josh, som for mange år siden forlod hende. Hun dropper derfor pludselig sit liv i New York for at flytte til Californien for at vinde hans hjerte tilbage. Her er noen ideer og forslag til filmer som kan passe for hele familien! I tillegg får du filmanmeldelser for sjangeren.


At finde, udvælge og blive enige om hvilke film , der er de bedste kan godt være temmelig besværlig opgave.

Nogen sværger til anmeldelser, filmbedømmelses-sites, venners forslag eller sin helt egen personlige holdning. Så til inspiration (og oplæg til diskussion) er her de DRAMASERIER på streamingtjenesten, vores filmredaktør er mest begejstret for. Filmer som Annihilation og Mudbound har fått glimrende kritikker, og sistnevnte fikk hele fire Oscar-nominasjoner. Strømmetjenesten har selvsagt ingen planer om å gi seg med dette. Faktisk er strømmetjenestens katalog etter hvert blitt så omfangsrik at det er vanskelig å finne fram i den.


Som romantiske komedier, TV-dramer og Komiserier. Ett stillsamt, stilistiskt och svartvitt mästerverk. For min egen del har jeg brukt tjenesten flittig siden i høst og er meget fornøyd. Men merker at jeg for øyeblikket med litt idetørke Rett og slett litt vanskelig å finne en film eller serie jeg finner motivasjon til å se.


Jeg har sikkert ikke sett mer enn av filmene , så det er ikke det det står på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg