torsdag 31. mai 2018

Badekar 120x70 cm

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Flere modeller med ulik lengde og bredde. En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer.


Festes enkelt med sugekopper. Nydelig og stilrent badekar i fem forskjellige lengder Lik pris på alle lengder! Waterlux Designa er et ideelt badekar for moderne hjem, med god bredde og badedybde og et tidløst, klassisk design. Designa badekar leveres med ben- og avløpssett, men uten front- og endepanel. Synk ned i et deilig bad hver dag.


SparMax leverer badekar i god kvalitet med badedybde som gjør at du synker godt ned i badekaret. Stilrene og flotte modeller som gjør badet ditt til en smykkesten. Du kan velge å bygge det inn, slik at det blir en del av badet, eller så har vi og enkelte modeller med ende- og sidepanel, slik at det kan brukes som et frittstående badekar. For at du skal være trygg på at vi leverer badekar av høy kvalitet, tilbyr vi derfor års garanti, og vi lagerfører reservedeler like lenge.


Salg av VVS varer på nettet! Badekar – er du på jagt efter nyt badekar ? Hvordan skal dit nye badekar se u skal det være et fritstående badekar , et firkantet badekar. Et badekar skaper trivsel på badet og gir mulighet for avslappning og ro for hele familien. Vi mener at dette er noe alle fortjener, og tilbyr derfor kvalitetsbadekar til rimelige og gode priser.


For deg som kunde kan du enkelt kjøpe et badekar online hos oss og få det fraktet hjem til deg. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til.


Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design. Danmarks bedste VVS telefonsupport på nettet! Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse.


Vi har et badekar til alle! Infrarød varmemåtte med sten. De keramiske Tourmalinesten afgiver ved varme mineralet tourmalin, og samtidig negative ioner. DayLight er et speil i Day by Day-serien fra Alterna. Det har en jevn, varmhvit bakgrunnsbelysning i LED.


Uansett hvor stort bad du har, finnes det et badekar for deg. Velg mellom tradisjonelt badekar , frittstående badekar og massasjekar. Novellini Calos badekar for plassering i hjørne,. Innebygd badekar , firkantet, ovalt eller frittstående badekar. Det finnes mange varianter!


Med bobler uten bobler. Her ser du noen av dem. Og lurer du på hvilket badekar som passer best hos deg? Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Flisekompaniet har et stort utvalg av badekar i ulike størrelser, stiler og varianter. Valg av badekar er avhengig av hvordan det kommer til å bli brukt.


Blir badekaret brukt hyppig i en familie, er det praktisk om karet er enkelt å rengjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg