mandag 28. mai 2018

Jotun soft skin

Feminin, innbydende og varm. Soft Skin er varm og lun å omgi seg med. Marine, Protective and Powder Coatings. Min huskeliste () Mitt abonnement (0). Färgen är feminin, inbjudande och varm.

En gyllene rosaton. Brown is a warm and woody colour that grabs attention. Stillinger hos Jotun. Vakre og lune kalkfarger. LADY Minerals Kalkmaling skaper vegger med myke strukturer som gir øynene rom for hvile.


I autentiske fargetoner dannes et varmt bakteppe. Se paletten Soft Minerals med de vakre diskre jordfargene som skaper sanselige interiører, og fremhever det ekte og nære. Gir et dempet , feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt.

Jotun satser hardt på nude, og har flere gode alternativer. Denne nyansen kan også kalles en blek terracotta. Bilde av fargen på vegg vises ovenfor.


Kjøp Soft karbonfilter til en bra pris hos Elkjøp! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Stort utvalg og lave priser!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn laveste nettpris her. LADY Rythm of Life, med hele farger du kan plukke fra. Der har de sirlig satt sammen farger som passer inn de store globale tendensene, og som også kler hverandre godt.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. DUSE FARGER: Du vil ikke savne hvite vegger – vi lover! Ifølge en av landets store trendeksperter vil ulike rosatoner, og farger inspirert av storby, ørken og regnskog bli å finne i mange norske hjem denne høsten. Etter en lang periode hvor alt. Det er en tydelig trend i markedet at nå skal vi brette opp ermene og gjøre ting for hån sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.


Ord som hand crafte hand made og crafternoons, ser vi for tiden mye brukt i tendens­ rapporter fra så vel Skandinavia som resten av verden, påpeker hun.

Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også flinke til å tipse om hvilke farger som passer sammen, sånn som her. Her er de beste tipsene til hvordan du finner farger som harmonerer både med hverandre, og med gulv og interiør. Enten du ønsker farger som går ton-i-ton, eller en mer kontrastrik fargepalett.


Fargeharmoni mellom rom på sitt vakreste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg