fredag 11. mai 2018

Clearblue eggløsningstest pakningsvedlegg

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Claire , Storbritannia Det kan være vanskelig å sette av tid til å bli gravid når du allerede har et barn! Ved å forstå dine månedlige hormonendringer kan du øke sjansen for å bli gravid. I hver syklus er det bare noen få dager kvinnen kan unnfange, derfor er det viktig å ha sex på de dagene hvis du prøver å bli gravid.


Testen hjelper deg å identifiserer hvilke dager du har høy og maksimal fertilitet. Du identifiserer dine to mest fertile dager i hver syklus ved å måle nivåendringene i et viktig fertilitetshormon - luteiniserende hormon (LH). Men hvis du tror at du kan være gravi ønsker du å vite det helt sikkert så snart som mulig, og mange kvinner ønsker å ta en test tidligere enn dette. Den digitale testen er laget for å identifisere nøyaktig når du er mest fruktbar.


Ved å måle stigningen hormon (LH) – det hormon som kroppen produserer mere av ca. Det finnes også digitale graviditetstester som viser deg hvor langt du er på vei, dette er kun en indikasjon og ikke et garantert resultat. Et nyttig tips til f. ClearBlue graviditetstest med ukeindikator er at denne testen viser hvor lenge det er siden du ble befruktet, den teller ikke fra forrige menstruasjons første dag slik du vanligvis gjør når du regner ut hvor langt du er på vei. Uansett hva og hvor mye du kjøper, pakker vi bestillinger dager i uken og garanterer derfor også alltid lynrask levering og fri frakt, slik at du slipper å ta turen til apotektet.


Pakken inneholder en digital holder, og testpinner for engangsbruk. Refill testpinner finnes ikke, men dersom du har ubrukte testpinner over i en testperiode, så kan disse spares sammen med holderen for bruk i kommende syklus. Testen er enkel å bruke og gir et tydelig digitalt resultat. Testen viser med symboler på displayet at testen er utført korrekt, og innen minutter viser det displayet resultatet.


Pris: kr 44Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Den mest effektive eggløsningstest som på en enkel og sikker måte forteller deg når du har eggløsning ved hjelp av symboler. Håndtaket er digitalt og brukes med testpinner. Studer alltid pakningsvedlegg eller brosjyre nøye før du starter testen. Når i måneden skal jeg utføre en eggløsningstest ? Hvilken dag du skal starte testen avhenger av hvor lang din menstruasjonssyklus er, dvs antall dager fra den første menstruasjons dagen til og med dagen før neste menstruasjon starter.


Få det levert på døren. Stort utvalg av eggløsningstester til lave priser hos Luxplus. Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. NOK 13NOK-.


Eggløsningstesten er mer enn sikker. LH til at testen er , eller så har du nettopp hatt eggløsning, og LH-nivået er på vei ned. Jeg også hadde blinkende smiley i 4dager, dvs at da har man høy fertilitet, da er det ikke lenge til eggløsning.


Den femte dagen blinket den ikke lenger, dvs da hadde jeg maksimal fertilitet, da stopper man å teste og bør hvertfall ha samleie de to neste dagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg