fredag 4. mai 2018

Giftering i sølv

Gratis frakt og retur. Hos oss gjør du en trygg handel. Velkommen til Tesori Diamanter. Vi har fagekspertisen og hjelper deg gjennom hele prosessen med å finne perfekte ringer. Vi har stor utvalg av gifteringer -forlovelsesringer i sølv.


Sølv og titan, sølv og gull, sølv og palladium.

Kjente europeiske leverandører. Vi har et bredt utvalg av vakre gifteringer sølv , så vi har garantert en variant som passer din smak. Bla gjennom hele vårt utvalg av gifteringer sølv og la deg friste av våre lave priser. Vi har et stort utvalg av gifteringer i sølv fra Schalins, Rauschmayer, Breuning, Gettmann og Christophersen. Vi har åpnet en ny avdeling for gifteringer i vår butikk på Nordre gate Trondheim.


Info om graveringseksempler og mulige designendringer se her. Dere står fritt til å velge hvilke dere liker best – det er ingen fasit på hva som bør være nettopp deres gifteringer ! Vi spesialstøper dessuten gifteringene til dere.

Alle våre gifteringer kan kjøpes til meget rimelige priser, hvor du kan spare opptil. CHANTI har tusenvis av produkter å velge mellom. Du kan gå for de dyre ringer eller de mer rimelige og rimelige. Våre medarbeidere har gjennom mange år opparbeidet seg stor kompetanse, og vi kan veilede og hjelpe dere til å finne de perfekte ringene. Giftering i titanium og sølv.


I gull kan ringene endres i nærmest uendelige variasjoner. Vi har avdeling for gifteringer i vår butikk på Nordre gate Trondheim. I vår avdelingvi har dyktige giftering konsulenter. Har du bryllup i tankene, kan du se vårt anbefalte utvalg av forlovelsesringer og gifteringer her. Når man velger gifteringer er det viktig å huske på å velge en ring man er komfortabel med.


Dette er ringer man har i mange år og bruke til forskjellige anledninger som hverdag, fest og jobb. Velg en ring med den gullfargen som passer dere, Bjørklund har både gifteringer i hvitt gull og gult gull. Når dere har fått det perfekte resultat så send oss informasjonen og vi lager ringene. Leveringstid kan være opptil ca virkedager.


For å komme til ringdesigner trykk på gul knapp My Design. Vi har lang tradisjon med sølv , og i vår egen kolleksjon Silver by Thune tilbyr vi sølvringer med cubic zirkonia eller fargesten, i sølv , forgylt eller roséforgylt. Vi har i tillegg gifteringer i sølv til den som ønsker dette.

Vi selger sett med gifteringer i hvittgull i høy kvalitet til favorable onlinepriser. Sett med gifteringer og forlovelsesringer i sølv er sett vi har satt sammen som matcher. Drøm deg bort og la deg friste.


Her finner du tradisjonsrikt bunadsølv og smykker i sølv og gull med diamanter. Frierringer - forlovelse og gifteringer - morgengaver. I Norge bruker man høyre ringfinger, enten det er til forlovelse- eller giftering.


Endel land har koder med forlovelse på den ene hånden og giftering på den andre, men det er forskjellig fra land til lan sier Aas til Kvinneguiden. Slik ble tradisjonen skapt. Forlovelsesringens tradisjon startet med Maria av Burgund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg