onsdag 2. mai 2018

Drive salong hjemme

Starte og drive bedrift inneholder kvalitetssikret regelverksinformasjon fra på tvers av etatsgrenser, skrevet i klarspråk slik at vanlige mennesker og gründere skal kunne forstå hvilke plikter og rettigheter de har. De gamle nettstedene Bedin, Spør OSS og Bedriftshjelp er faset inn i Altinn under Starte og drive bedrift. Jeg søker erfaringer fra folk som har startet egen salong hjemme ! Jeg er utdannet sykepleier og ønsker å ta en del kurs slik at jeg man utføre skjønnhetsbehandlinger (f.eks vippeextentions, voksing, farging av bryn, negler osv). Har stort hus og et rom med egen inngang som jeg kan disponere.


Oppstartslos er et engasjert team som kan mye om det å starte og drive bedrift. Vi veileder og hjelper deg fra drøm og idé til oppstart og vekst. Forøvrig er det null stress å registrere et foretak på hjemmeadressen din med tanke på bruksendring etter plan og bygningsloven. Kommunen sjekker ikke dette.


Dessuten vil det ofte være helt innafor så lenge man pusler for seg selv, eksempelvis alle tenkbare enkeltmannsforetak som rolig arbeider fra pcen hjemme. Du bør derfor sette deg inn i det å starte egen bedrift og etablere eget firma. Skal du lykkes med å arbeide hjemme , arbeide hjemmefra eller drive med hjemmearbeid må du trives med og beherske å jobbe selvstendig.


Det å starte opp og drive egen virksomhet er en utfordring på mange måter. Du skal ha en god forretningsidé, du trenger kapital, og du skal ha en god porsjon stå-på-vilje. I tillegg møter du et tøft marke og du må jobbe mye og hardt for å lykkes. For eksempel vil en forfatter trygt kunne skrive på romanen sin hjemme uten å risikere problemer i forhold til borettslaget.


OBOS’ advokat: – På samme måten må forskjellige former for hjemmekontor være uproblematisk, i hvert fall så lenge det ikke er snakk om å motta kunder eller klienter på hjemmebesøk i noe større omfang. LAST NED VÅR SALONG -APP. Vi har gleden av å tilby deg vår Salong -APP for smarttelefon! På salong -appen kan du enkelt bestille time og finne Mine sider med dine timebestillinger m. Ainas store drøm går i oppfyllelse nå som hun åpner sin egen frisørsalong hjemme på garden Øvre Lyftingsmo på Lesja.


Nå kan du veksle valutaen din hjemme , og på den måten ha bedre kontroll på vekslingskursen. Lån i annen valuta enn norske kroner. Import-, eksport- og direkte inkasso.


Sikrer bedriften at kontraktspartneren oppfyller sine forpliktelser. Fotterapaut Anne Kristine Moxheim driver sin egen klinikk i Oslo. Hun har tidigere selv vært gelélakk-kunde, men har det ikke i sin salong og advarer mot bruken. Laget som legges over neglen blir så tett at neglene ikke får nok oksygen.


Vi tilbyr løsninger for firmabiler slik at disse kan lades både på arbeidsplassen og hjemme hos den ansatte, mens bedriften eller leasingselskapet er mottaker av strømregningen. ON-ladere er online tilkoblet til vårt nordiske inhouse kontrollsenter, noe som sikrer en høyere oppetid på nettverket, hurtigere tilkallings- og utbedringstid og dermed en høyere kundetilfredshet. Her har du også full oversikt over alle våre ladestasjoner. FINN SALONG BESTILL TIME FRISØRUTDANNING Magic Night Serum. Prisnivåene hos Adam og Eva.


Ny salong - Adam og Eva Lagunen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg