mandag 7. mai 2018

Fontex rus

Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Hva skjer hvis jeg noen dager tar dobbelt dose fontex ? Er det farlig om jeg tar 10tabl én gang? Tok 7g pamol, 480mg concerta, 800mg fontex , 960mg tolvon og 5mg voltaren!


Ble for en stund siden satt på Fontex. Av og til får jeg resept på Paralgin forte for smerter, men etter at jeg begynte med Fontex , så merker jeg knapt noen effekt (les. rus ) av PF. Kan få en buzz hvis jeg tar mange, men det er jo grenser for hvor mange PF man kan hive i seg pga all paracetamolen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det frister på en måte.


Rus på legemidler. Jeg merker ingen bivirkninger. Følges opp av fastlege og psykolog. De antidepressive legemidlene det brukes mest av hos ungdom, er de såkalte lykkepillene escitalopram (Cipralex), sertralin (Zoloft) og fluoxetin ( Fontex ). Mindre enn i naboland Fastlege i Lillestrøm og førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo, Ole Rikard Haavet, har tidligere uttalt til Dagens Medisin at bruken av antidepressiva er et uttrykk for at mange unge jenter strever med livet.


Olanzapin metaboliseres av CYP1A2. Substanser som spesifikt induserer eller inhiberer dette isoenzymet kan påvirke farmakokinetikken til olanzapin. Graviditet: Data fra et begrenset antall gravide har vist økt risiko for misdannelser som ganespalte og mental retardasjon. Akkumuleres i fosteret og kontinuerlig tilførsel i lengre tid kan gi hypotoni, åndedrettsbesvær, hypotermi, sløvhet, diebesvær (floppy infant syndrome) og uregelmessig hjerterytme hos den nyfødte. Faglig veileder for barne- og ungdomspsykiatri Del 1: Diagnostikk og utredning.


Antidepressiva nedtrappingssyndrom kan utvikles i forbindelse med brå stans eller rask nedtrapping i behandling med antidepressiv medisin. Symptomer kan være forkjølelseslignende, søvnproblemer, kvalme, svimmelhet, og forstyrret følesans. Prozac er et antidepresiva. SSRI prep som brukes mot depresjoner som bipolar 1-lidelser osv. Dette blir solgt i Norge under navnet Fontex , eller Fluoxetin.


Fluoxetin er virkestoffet) Dette er et legemiddel som over hode ikke gir noe rus ! Så om du har tenkt å ruse deg på det, glem det! Du kan like gjerne spise en mint halstablett. Huff da står jo både på 60mg fontex og afipran, zopliklone og sobril til daglig får stesolid i blandt.


Buspirone skulle liksom hjelpe for angsten min men når man er vandt med sterkere ting er det ikke til så mye hjelp tror jeg. Men alt beroligende slutter jo å virke til slutt når man blir vandt til det, har jeg merket. Så sitter man der og føler seg like ille som man gjorde i. Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak. Avhengighet og misbruk Langvarig bruk eller bruk av høye doser Stesolid kan føre til at du blir fysisk og psykisk avhengig av legemidlet. Risikoen for å bli avhengig er større hvis du tidligere har hatt problemer med avhengighet av alkohol eller andre medisiner.


Diagnostikk og behandling - Emosjonelt ustabil personlighet (borderline personlighetsforstyrrelse) er behandlingsmessig en utfordrende og krevende lidelse som sees relativt hyppig både i allmennpraksis og i psykiatrien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg