fredag 18. mai 2018

Hel lakseside i ovn

Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Forarbeidet er fort gjort og laksen passer seg selv i ovnen. En hel laksefilet bakt i ovn er fin mat når det er mange rundt bordet. Kilde: Eksportutvalget for fisk.


Og det uanset om det er i grillen eller ovnen.

Hel lakseside med citron og fløde. Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og godt når laksen bakes med skinnet på. Virkelig skøn ovnbagt laks med masser af smag, da laksen er marineret i mandler, appelsinsaft, soya og paprika. Super nem at lave, så prøv opskriften nu.


Server laksefileten hel med sausen, gode poteter og salat eller kokte grønnsaker. Lag noen av disse deilige potetrettene til laksen. Tips: Det er praktisk å bake en hel laksefilet i ovn når det serveres til mange.


Oppskriften kan tilpasses etter antall gjester.

Ofte stillede spørgsmål. Hvor kan jeg få leveret? Klik og se alle postnumrene. Hvad koster det at få leveret? Vælg en tid og se priserne. Erstatter I ødelagte varer?


Ovnsbakt laksefilet med kål og poteter er enkelt å lage og passer perfekt i en travel hverdag. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat. Laksen er blandt danskernes yndlingsfisk, og dens lyserøde kød bliver saftigt af en tur i ovnen.


Se opskrifter på laks i ovnen - blandt andre lasagne med laks, ovnbagt laks med kartoffelsalat og pirogger med røget laks. Sett stekeovnen på 1grader C. Fantastisk god og nem opskrift. Skrap fiskekinnet godt. Dryss på korianderfrø.


Rør sammen skall og saft av lime, honning, chilipepper, sitrongress og mynte og smør det over. Hell på olje og krydder. Fold folien godt rundt fisken slik at du får et luftig telt over oversiden.


Ta ut pannen og la fisken avkjøle minst minutter uten at du løsner pakken.

Slik baker du laks i ovnen. En av mine favorittretter er laks eller ørret bakt i ovnen. Smør stekeformen med olivenolje. Skjær fiskefiletene i passe stykker, behold skinnet på.


Krydre med ferkskvernet pepper over. Legg fiskestykkene med skinnsida ned i formen. Ha gjerne litt presset sitron.


Jeg pleier bare å legge laksefilten i en ildfast form, krydre med sitronpepper og steke den på 2grader i ca. Hvis du er usikker på om den er det, kan du ta den ut av ovnen og skjøre litt i fileten der den er på det tykkeste). Fyll laksen med hele sitroner i skiver, laurbærbla friske urter (rosmarin, basilikum, timian. salvie, persille), 2-stilker sitrongress og hel hvitløk delt i to.


Ha evt litt av urtene på folien, legg fisken på, ha sitronskiver, salt, pepper, 5-hele stjerneanis og litt olivenolje over fisken. Laks i ovn - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg