mandag 28. mai 2018

Gravid app tvillinger

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Tvillinger blir ofte generøse. De lærer tidlig å dele alt, både materielle ting og oppmerksomhet.


Alt om tvillinger : Er det to?

Hvordan er det å være gravid med tvillinger ? Men det påvirker også svangerskapet i stor grad. Fakta om å være gravid og å få tvillinger. Det finns to typer av tvillinger , eneggete tvillinger og toeggete tvillinger. Ofte blir graviditeten med tvillinger noe kortere enn en normal graviditet som er uker.


Les mer om tvillinger og hvordan det er å føde og å være gravid med tvillinger. Før den første ultralydundersøkelsen vet man som regel ikke om man venter ett eller flere barn.

Beskjeden om at man er gravid med tvillinger , pleier å komme som en stor overraskelse. Den fremkaller kanskje både glede, bekymring, spenning og forventning. Mange gravide suger til seg all informasjon, og vil gjerne ha mest mulig under kontroll før det lille nurket kommer. Disse appene og dingsene kan hjelpe deg godt på vei. Norsk og gratis app som brukes av stadig flere norske helsestasjoner.


Last ned Helseoversikt for å få norske helseråd og mange andre nyttige funksjoner for deg som er gravid eller har barn som er 0-år. I denne versjonen har vi gjort mange små forbedringer. Alt er baseret på specifik forskning om tvillinger eller på generel psykologisk grundforskning holdt op imod de unikke kår tvillinger og tvillingefamilier har. Magen er betydelig større og tyngre gjennom hele svangerskapet, og for mange er det dette som gir mistanke om tvillinger. Man kan regne med at tvillingmagen i uke er like stor som ved uker hos enlinggravide.


Det er fysisk tyngre å være gravid med to. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Under normale omstendigheter er dine sjanser for å bli gravid med tvillinger liten. I enkelte folkeslag er tvillingsvangerskap hyppig, for eksempel i Afrika, mens det er svært sjeldent blandt folk fra øst-Asia.


Eldre har større sjanse til å få tvillinger enn de som er yngre.

Venter jeg tvillinger ? For det er ofte når den første tvillingen er født at det blir hektisk. Mye kan skje med tvilling nummer to når det plutselig blir mye bedre plass i livmorhulen. Eldre kvinner har mindre sjanse for å bli gravid. Men om de blir gravid så øker de sjansene med å få tvillinger.


En kvinne som er rundt har cirka sjanse for å få tvillinger , mens en kvinne på cirka har hele sjanse for å bli gravid med tvillinger. Enkle grep for å øke sjansene. Kun noen få dager senere fikk hun en ny sjokkbeskjed. Info er til dig, der søger forskningsbaseret psykologfaglig og pædagogisk viden om tvillinger. Hun ventet ikke bare ett, men to barn.


En tidlig ultralyd slo fast at jeg var gravid med toeggede tvillinger. Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg