onsdag 23. mai 2018

Hvor mange masker til lue

Det er nesten umulig å si. Kommer jo an på hvilket garn du skal bruke, hvilken pinnestørrelse osv. Vil råde deg til å prøve å finne et mønster i det garnet du vil ha, og se hvor mange masker de har brukt der.


Garnstudio kan du finne mye fint på. Jeg holdet på med en lue nå, bruker masker.

Strikke lue - hvor mange masker? Hvordan avslutte en lue? Hus og hage - Kvinneguiden. Egentlig kan du bruke hvilket garn du vil, med pinner som passer til.


Bare pass på hvor mange masker du legger opp for den størrelsen du vil ha. Ja du leser fra høyre mot venstre på hver rad. Når jeg regner ut antall masker ser jeg på maskeantallet som står på garnnøstet ellers så strikker jeg en prøvelapp.

Andre ganger vil du gjerne strikke noe uten oppskrift og lurer på hvor mange masker du trenger å legge opp. Da ser du på strikkefastheten på garnet f eks m = cm. Tallet du får = antall masker per cm. Masker til Karneval og Kostymer!


Kjempeutvalg til voksne og barn. Bra Pris - Rask Levering! Garn som passer til pinne nummer bruk gjerne rester. Luene i Smart veier i overkant av gram. Linni Meisters Farmen- lue har.


Form pinnene med masker til en ring, vær nøye med at ringen av oppleggsmasker ikke vrir seg i løpet av ringen. Ta tommelen ut av løkken og stram til masken. Ved å bruke masketabellen under, slipper du å regne ut hvor mange masker du må legge opp. Men det er også mulig å regne seg frem til hvor mange masker som skal legges opp. Slik regner du ut hvor mange masker du skal legge opp når strikkefastheten avviker fra oppskriftens: Nedenfor finner du en enkel formel som er grei å forholde seg til.


Hvor mange masker til lue på pinne 7? Legg inn av skogskatt fredag 22.

Har kjøpt garn og pinner til elleveåringen. Hun skal strikke lue. Overfør masker fra høyre til venstre pinne slik at du starter runden med den midterste masken i viften ( hvor det tidligere ble strikket masker sammen). Fortsett med raglanfellingene som før og str til arb måler ca. Fell rett av m til en jevn kant som ikke strammer.


Press ikke arb, men legg eventuelt plagget flatt i fasong under fuktige håndklær og la det ligge til det er tørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg