torsdag 3. mai 2018

Takkekort bursdag

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Kun 68kr pr kort,minimum stk. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for.


Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her!

Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Her vil du finne eksempler på både korte og litt lengre tekster, samt tekster som inneholder personlige hilsener til hver enkelt. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Takkekort til alle anledninger.


Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen.


Kortshop er et lite trykkeri som produserer alt av trykksaker til høytider som bryllup, fødsel, barnedåp, navnedag, bursdag , fest, konfirmasjon og jul.

I tillegg har vi noen råfine dørskilt. Har du et foto du liker veldig godt? Lag dine egne takkekort ! Hos fotoknudsen kan du designe kort til anledninger som konfirmasjon, bryllup, dåp, baby, bursdag , nyttår eller jul. Ikke noe er flottere enn personlige invitasjoner og takkekort.


Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Hva med å designe det selv? Har du giftet deg, konfirmert deg eller døpt et barn? Da skal du kanskje sende takkekort også? Det store spørsmålet er hva skriver man i et takkekort ? Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt.


Sjekk resultatet online før vi trykker det for deg på papir med høy kvalitet. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her. Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger.


Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Nå kan du blant annet vise din kreativitet med å lage bursdagskort på nett. Noen flotte gebursdagskort kan du nemlig selv lage gjennom vårt designerprogram hos fotoknudsen.

Du kan legge til bilder, farger og tekst på ulike bursdagskort. Vær kreativ, og lag dine egne kort bursdag og få det på trykk av oss med moderne utstyr. Personlige kort med foto - egne fotokort, invitasjonskort og takkekort. Vi har kort til bryllup, bursdager , dåp, konfirmasjon og fest. Skal du skrive takkekort for oppmerksomheten i anledning begravelsen, og er litt usikker på hvordan du skal formulere deg?


Da har du kommet på riktig sted. Velg mellom bursdagskort (forskjellige), takkekort , mors- og farsdagskort og god bedringkort. På denne siden kan du finne forslag til hva du kan skrive på takkekortet til begravelsen.


Besøk siden: fisher-price. Om du har Microsoft Word installert på pc’en er det massevis av gode maler å velge i. Malene er fleksible slik at du kan gjøre egne endringer. Det var vores ideer til, hvad du kan skrive i et takkekort. Som nævnt længere oppe, så kan det være svært at finde ud af, hvad man skal skrive i et takkekort – eller hvilket som helst andet kort for den sagsskyld. Det vigtigste er egentligt bare, at du er taknemmelig og husker, at sige tak for den hjælp du har fået.


Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk. Ser du etter dikt om å bli voksen? Her gir vi deg flere fine dikt som handler om det å vokse opp.


Disse diktene kan for eksempel passe i et konfirmasjonsdikt eller til en annen spesiell anledning eller milepæl i livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg