torsdag 24. mai 2018

Dør til spikertelt

Selv om våre modeller leveres med standard vinduer, og utskjæringer for disse, er det stort sett bare fantasien som setter grenser for egen modifikasjon, og endring av fasade. Fra kund ens drøm til nøkkelen i døra ! Mange kjenner våre modulbygg som spikertelt , selv om vi ikke bruker en enste spiker når vi bygger dem. Andre kaller det for helårstelt eller vinterisolert fortelt.


Fikk levert vårt spikertelt fra Scandicamp I starten av September.

Fra bestilling til oppsetting og tilpasning igjennom hele prosessen har vi følt oss godt ivaretatt. Etterhvert utviklet spikerteltene seg til rene minihytter med isolasjon, vinduer, varme og hyttestandard innvendig. Idag kan man kjøpe fabrikkproduserte spikertelt tilpasset vognens design og utseende. Noen er ferdig monterte med vinduer og dør , mens andre typer leveres som byggesett.


Uttak på campingplass er sikret med en 16C. Godt isolerte spikertelt for norske forhold. Leveres med dører og vinduer.

Vi lager også toalettbod og platting. Her selger vi laftede hytter, garasjer og ikke minst spikertelt til campingvogner. Våre produkter er av meget høy kvalitet, til tross for en lav pris. Med gode avtaler tilbyr vi transport av våre varer helt frem til byggeplass, eller dere kan hente selv på vårt lager på Sunnmøre.


Alle materialer er av beste kvalitet. Spiker etter behov. Pre-cut levering: Alle byggedelene er ferdig tilkappet og merket. Normalt går det 2-turer med bil og tilhenger for å hente byggesettet til spikertelt på 17m2.


Elementlevering: Se. Du kan velge dør med vindu, flere vinduer av varierende størrelse, flatt tak eller saltak og enten 45mm tømmer eller 70mm tømmer, med gjennomgående laftestrammer i stål. Holder samme høye kvalitet som våre øvrige tømmerhytter, anneks, grillhytter, spikertelt og badstuer.


Dør til spikertelt skal slå ut. Grensen er rett vinkel. Avstand på meter skal måles ut fra ytterste punkt. Registrert Dato: Onsdag 18.


Trenger en ny dør til spikertelt på Sjusjøtunet camping, Sjusjøen, med mål som ovenfor.

Boddører er dører som kan nyttes nesten over alt, som f. Også takoverbygg over dør , pyntesprosser, altan og eventuelt andre ønsker. Kan også leveres ferdigmalet. Vi er imøtekommende med kundens ønsker.


Om detaljer og egne mål. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og eventuelt pristilbud. Mål Når du har bestemt deg for en konkret dør , så må du også bestemme hvilken størrelse døren skal ha.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg